0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar evime gidiyorum ucak biletini kestik haziranin 20sine

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hadi bakalım gözün aydın evine girince halılara sarıl koltuğu kaldır altına falan gir özlem gider :)))) 
tarafından
Ahah kiz sorma ya evimi cok ozledim ailemden ayrilmak istemiyorum ama evimde burnumda tutuyor
tarafından
Ay bilirim o duyguyu ama insanın evi yatağı mutfağı bambaşka birşey yatağım yamalı olsun ama evimde olim başka birşey
(6,675 puan) tarafından
Ahaha Allah seni güldürdün beni :D
tarafından
Gülün gülün
tarafından
Aynen oyle canim ya annenin evide olsa bi sire sonra evini ozluyorsun 4 aydir burdayim yollardan dolayi
-Reklam-
0 oy
(12,570 puan) tarafından
Gözün aydın 
tarafından
Sagol kuzum
0 oy
(733 puan) tarafından
Hayırlısı cnm gözün aydın 
tarafından
Sagol cnim
0 oy
tarafından
Adına sevindim canım inanın evi gibisi yok kazasız belasız inşallah
tarafından
Sagol camim oyle valla evimi cok ozledum geeci gidince buyik temizlik beni bekliyor ama olsum evime gidiyorum ya
0 oy
(9 puan) tarafından
Nerden nereye gidiyorsunuz acaba
tarafından
İstanbula evime gidiyorum canim
(9 puan) tarafından
Canım nas izin aldin eşim orda ama izin alamadı memleketine gelebilmek için
tarafından
Hayat eve sigar uygulamasini indiriyo canim orda tc seri no ve gidecegingunun tarihini yaziyo kod geliyo biletini keserkennkodu veriyor
(9 puan) tarafından
Evet kod veriliyor ama yasaklı şehirlere yinede seyehat izin belgesi sartmis
(9 puan) tarafından
İstanbula girişler çıkışlar hala yasak yani eşimde HES koduyla bilet alabilirmi ordan cikabilmek icin
0 oy
(126 puan) tarafından
Gözün aydın  canım 
tarafından
Sagol canim
0 oy
(582 puan) tarafından
İnsanın kendi evi başka ya en rahat olduğun yer adına sevindim
(582 puan) tarafından
Benim eşim askere qitti yeni evliyken bende ailemin yanına qittim 4ay kaldım bi zaman sonra bekarliqima döndüm sanki hiç eşim ve evim yokmuş gibi sonra eşim dönünce gelip beni aldı eve geldim çok yadırgadım gelin olarak çıkarken bu kadar uzulmemistim falan sonra alıştım yine şimdi diyorum evim baska
tarafından
Oyle valla canim insanin evi bambaska bende xok ozledim evimi baba evinde bekarliktaki gibi kalamiyorsun mecbur gitmek zorunda kaliyorsun basta cok zor geliyordu simdi alistim ama yinede insan ariyor evini
(582 puan) tarafından
Evinin hükümdarı sensin kimsenin etkisi baskısı altında değilsin ne sorunun olursa olsun kapini kapattiqin an biter senin için evim evim quzel evim
tarafından
Oyle valla guzel moral verdin kiz cok sagol canim evimde rahatim ama istanbulda virus daha xok korkmuyorum da degil acikcasi
(582 puan) tarafından
İzmirdeyim bende tedbiri elden bırakma zaten eve gidene o evi düzene sokana işini falan yapana Allah'ın izniyle o virüs biter
0 oy
(701 puan) tarafından
Gözün aydın hayırlısıysa sağ Salim gidin. 
tarafından
Sagol canim Allah razi olsun

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 153 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 360 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (9,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 253 göst.
1 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 609 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kubra.10 (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,813 soru

24,521,929 cevap

359,547 kullanıcı

...