Ben ekım gibi uye oldum sanırım canım bana ılk ayda kutu çıktı, ıkıncı ayda sonra bı ıkı ay cıkmadı üçüncü ay cıktı toplam 4 kutu aldım . ücretsiz tester ürün yolluyolar sansına bazen normal boy bazen tester boy gelıyor. Kutu kazanabılmenın püf noktası sayfandakı profılının %100 olması ve sayfana hergun grıp guncelle butonuna basmak. Ben anasayfaya ekledım gunde ıkı uc kez guncellerım. Birde mesela kişisel bakımınla alakalı soru var orda sana 5-6 tane secenek sunuyo bırde hepsi ve hiçbiri var sen sadsadece kndı ılgı alanını degıl hepsini tikleyeceksın o zman kutu cıkma sansın fazlalasıyo kuzum. Birde exluse kutı var dünyaca unlu markalar denebunuya ozel fıyat verıyo ben hıc almamıstım ama bu ay aldım ucretlı veet in teni cıkan agda bantları geldı. Hemde su sekıldd ıkı kutu agda bandı bırı haassa cıltlere dıgerı normal , bırde spray tuy dokucu , normal tüy dokücü krem hepsıne 29.90₺ verdım kargo bedava. Veetın yenı cıkan agda bandnı denemeyı cok istemiştim bı kutusu 44₺ falandı haliyle almamıstım bu paketı hemen kaptım denemek ıcın memnun kaldım valla tavsıye ederim dene bunu süpeeerrrrr ❤