37 haftalık hamileyim, Bugün tartıldım ve 98 kiloyu gördüm. o kadar moralim bozuldu ki hayatımda hiç bu kiloda olmamıştım.. o yüzden gece yemesini bıraktım, ekmeği tatlıyı da.. 70 kiloyla hamile kalmıştım ne hallere geldim nasıl vericm kiloyu kızlarr.. gerçekten sabır işi bu iş. Dua edin bana İnşallah doğuma kadar kilo veririm ve vermeye de devam ederim.. hep ekmek yedim kilo aldım ben ettim siz etmeyin...
Verilir canım be. Bebişin peşinde koşa koşa. İçin rahat olsun
37.haftaya kadar hic tartilmadiniz mi yani suanda biseyleri kesmek kesin cozum degil fakat bi adim atmis olursunuz en azindan ama gercekten fazla olmus bu kilo dogumdan sonra insallh saglikli.sekilde verirsiniz
Canim bende aksam 22 den sonra acikiyorum ama yoğurt süt kepekli 2 adet biskivu ile gecistiriyorum.29+3 haftalik oldum 3 bucuk kilo aldım. Dogum sirasinda taş catlasa 6-7 kilo gidiyor gerisi kalıyor cunku.bebek 3.5 kilo 1 kilo su 700 gram eş ve kanama ile birlikte 6-7 kilo anca gidiyor
75 kiloyla hamile kaldım dokuz ay boyunca aşırı tatlı tuzlu cips abur cubur yedim doğuma 15gün kala kontrole gittim kiloma baktılar 80 kiloydum yediğim içtiğim hep oğluma gitmiş, doğum yapalı beş ay oldu daha tartılmadım ama yine 75im sanırım
Canim bende 65 le hamile kaldim doguma girdigimde 89 kiloydum. Ben bir ayda 11 kilo aldım 6. Ayima kadar birsey yoktu. Balik yağı kulkaniyorsan onu birak. Ben duzenli kullandim 5 aylik hamileydim tartildim saglik ocaginda 69 kiloydum 1 ay sonra tekrar muaneye gittim tartildim 80 kiloydum sok olmustum. Doktorum hemen balij yagini birak dedi sonra kilo alimim durdu. Ama 9. Aya kadar gene 9 kilo aldim :))))) yani balik yagini mullanmamis olsaydim 11 kilo alicaktim sadece dogum aninda 9 kilom gitti ama artik cok gec :)))(
Ben ilk gebeligim de 86 ile hamile kaldım 4 ayda 74 e düştüm doğuma gittiğimde 95 kilo ile girdim doğuma çıktığım da tekrar 86 geldim ve emzirirken çocukla uğraşırken tekrar 76 ya düştüm sonra ne oldu dersin :D tekrar kilo aldım ve tekrar ve tekrar su an da da ikinciye hamileyim bunda da 92 ile hamile kaldım ama yine kilo veriyorum daha alamadım kilo yani demem o ki moral bozmaya hiç gerek yok kilo bu alınıp veriliyor tek yavrularimizin canı sağ ve sağlıklı olsun da gerisi zaten bizim elimizde boğazdan kesip spor yapınca tipir tipir dökülüyor kilolar :)
Ilk gebeligimde 68 le hamile kaldım 96yla doguma gittim normal dogum yaptim ve 4 ay sonra 38 beden giyiyordum. Kızım o kdr uykusuz bir bebekti ki kilo fln kalmadı. Bunda 7. Aydayım 5 kilo aldım sadece. Ilk gebeliklerde insanlar kendiliksiz gibi yiyor malesef :) verirsin cnm üzülme
Off baya almışsın. Ama şişlik vardır illaki cnku karbonhidrat şişlik eder ödem toplamış olabilirsin. Doğumdan sonra 40 güne anca geçiyor şişlik. Bol bol dua iç bak bol bol 3 lt en az. Yoksa asla sisligin gitmez ve doğuma kdr alirsn daha da. Hiç ekmek yemedim değil yedim ama çok az günde 1 2 dilim. Hep kepek ekmek yedim. İnşallah doğumdan sonra sıkı diyet yap ver
Dert etme cnm veriliyor.Kilo değil hepsi şişlikte vardır.Bende 98 dim.Ama verdim çok şükür sende verirsin.
Canım bende 56 kilo ile hamile kaldım 5 buçuk aylık olduk 60 kiloyum şimdi kilo alma korkusu var bende çok takıntı yapıyorum iki oğlumda sekseni gormustum eşim balina gibisin lafını kullandı o kadar alindimki şimdide kilo almamak için elimden geleni yapıyorum psikolojik olarak alt üst oldum:(
3sen sukret ben 17 haftalgm 96 kiloyim
1,493,351 soru
24,400,046 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın