ben uzun zmndr demiordm bunu ama benimde allah eşimden allah razi olsun çok zor zmnlar geçirdik ama şükür iyiyz nazar değmesin ben eşime okdr aşığım ki bütün dünyam o ailem bi yana o bi yana o bana herkzn yeri frkli ama o bi kizdgnda bile tüm dünyam başıma yikilior onunla kötü iken nefes alamiorm ev üstüme glior kndmi yapayalnız hssediorm kndme zarar vericek duruma geliorm bazen. onunla iyiken mutlu iken bana yetior ac da kalsam sususzda kalsam gözüm görmüyor gözüm de bi çocuk gibi o herşeyi ona sorarm yemek ypckken bile kndm bildgmi dgl hep ona sorar ole yaparm kiyamam canimdan öte severim oda beni çok sever şükür ailesi benim onun herşeyi benim herkzden çok seviyorum gerçi sknti yok ben ilk zmnlar bekrlgmi cok ozluordm ama artik asla ayrlmk istemiorm ailemde olsa ben kndi evimde dznimde yasamk istiorm herzmn kızımız da oldu bakalm duzenimiz nasıl olucak SİZDE DURUMLAR NASİL ??
Canım benim ne de güzel anlatmışsın allah daim etsin inşallah ama ben nazardan çok korkarım ne zaman iyi birşeyi dışarıda anlatsam o iyi olan duyguyu bir daha ya yaşayamıyorum yada arkasından olumsuz birşey oluyor peygamber efendimiz demiş toprak altında yatanların çoğu nazardan yatıyor bende böyle dökebiksem keşke içimi ama yapamıyorum belki de psikolojik benim ki :)
1,492,227 soru
24,382,375 cevap
348,824 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın