Kızlar nerdeyse 7 aylık hamileyim ve eşimin erkek kardeşi evlenecek şuan tanışma merasimi olacak bayram sonrası söz. Ve ben hiç birisine gitmek istemiyorum topaç gibiyim daha şimdiden ağzım burnum şişti ne giysem davul gibi oluyorum haliyle ne giyicem derdinden sinir geldi tesetturluyum ve hiçte kendime gore bisey bulamadım abartı şeyleride sevmiyorum yardım edin önerilere ihtiyacım var
Alt üst takimlar oluyor. Hamile olmayanlar da giyiyor baya bol bir sey ben cok seviuorum kapalı bayanlar da bu tarz seyleri hem topukluyla klasik bi havasi hemde apor ayakkabiyla apor rahat bi tarza burunuyor kiyafet. Istersen onlara bakabilirsin. Bu linklere bakabilirsin
Bol şeyler al kendine canım onun dışında pek olmaz yani
7.5 aylik hamileydim kuzenimin sozu vardi ustumdeki gömlek o kdar bol ki o halimle bendem 2 tane sigardi altimda beli lastikli kalem etek vardi kombin 70 mi 80 lirayami ne yapmistim hem sade hem *** hem rahat hem ucuz
Benm de abimin dugunu ramazandan sonra 've ben 7 buck aylk olcam tam sis halinde nasl yapcam blmyrm hep bugunu bekledik cpk uzuluyorm beni bekleyn dogurim diyorm ona da yok diyolar o yuzden sade birseyler alrm ben
Benimde esimin kardesinin dugunu war haftaya 32 haftalik hamileyim dugun icin su gomlegi aldim altina siyah pantolon siyah sal bide
kina icinde boyle bisey giycem karnim falanda belli etmiyor o kadar
413,450 soru
12,447,443 cevap
46,194 kullanıcı