0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (16,971 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Annem doğum hediyesi olarak oğlumla kızıma oynaması için oyun havuzu almış bimden. Almalara doyamıyor evde ne kadar oyuncak varsa hepsini annem aldı sağolsun. Kaynanam da kızım 1 yaşını doldurunca kızıma küpe almıştı ama daha küpe elime geçmeden kaybetmisler. Artık ne kadar isteksizce aldıysa küpeyi elime geçmesi kısmet olmadı. Annemlerin koronadan dolayı durumları kotu olmasına rağmen yine de bizi düşünüyor. Ama kaynanam kayinbabam aylik 1200 lira yaşlılık maaşı almasına rağmen hala gözü milletin dağıtıcı zekat parasında. Allah doyursun gözünü. Yediği önünde yemediği arkasında 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bosver  gunaha girme güle güle kullansin minik 
(16,971 puan) tarafından
Sağol canim. Valla kendileri günaha sokuyor. Şimdi yine gelip sinirlerimi bozdu gitti
tarafından
Ya bence konusmaya değmez inanki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle kıyaslamaları hoş bulmuyorum.  Allah razı olsun de geç bence güle güle oynasınlar 
0 oy
tarafından
Kiz bizim kaynanada oyle bana bebek arabini ben alcm siprs ver dedi verdim parasini vermedi  ihtiyacm var dedi
(16,971 puan) tarafından
Gözüm kaynanamın alacağı şeyde değil çok şükür çocuklarımın hiç bir eksiği yok ama sonuçta tek bir erkek evladı var en azından oğlu için torunlarına bir şey alır insan
(51,016 puan) tarafından
kiz vermedi mi o parayi
0 oy
(12,256 puan) tarafından

Kız bu kaynanalardan ne istiyosunuz bu kadar :D

(16,971 puan) tarafından
Ben bişey istemiyorum ama kendi çok şey istiyor  :D
(12,256 puan) tarafından
Ohoo sen bizim verdiklerimizi duysan dudağın ucuklar :D ama boşveeeer ne kadar beklenti o kadar uzuntu
0 oy
tarafından
Güle güle kullansınlar inşallah zaten ne varsa annelerde var diğer tarafın anneleri sadece varlar gerisini bilmiyorlar 
(16,971 puan) tarafından
Çok doğru söyledin canım sadece varlar bir ise yaramıyorlar
0 oy
tarafından
Kaynana kaynatadan ben de hayır gormedim kuzum ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Onlar ancak yeme derdinde. Bana hiç faydaları olmadi hep zarar.

Gule gule kullansın evlatların annemiz babamız iyiki var 
(16,971 puan) tarafından
Aynen canım iyi ki varlar. Onların yerini kimse tutamaz
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Güle güle kullansın minnos:) 
(16,971 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından
Yine mi gelmiş bundan canım 
(16,971 puan) tarafından
Evet canım bugün gelmiş
0 oy
(51,016 puan) tarafından
1200 lira büyük bir para degil bu devirde. 

alacak olan 50 lirada kazansa alir almayacak olan almaz. icinden gelmiyor demekki kupede emin ol almamistir 
(16,971 puan) tarafından
Küpeyi aldı canım görmüştüm ama bana vermemişti. Bir de 1200 lira bi devirde büyük bir para olamayabilir ama kaynanam gil 65 yaş üstü olduğu için elektrik bedava su 10 liradan fazla gelmez. Dogalgaz yok zaten erzagi 10 yıl yetecek kadar var. O yüzden 1200 lira kaynanam için mirastır
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun bende eşime dedim git al inşallah kalmıştır 
(16,971 puan) tarafından
Her mağazaya 1 tane gelmiş canım ablam bimde çalışıyor o söyledi
0 oy
(7,441 puan) tarafından
1200 lira ne ki kendilerine ancak yeter onun beklentisine mi girdin .bunu sadece senin için söylemiyorum bu Kaynanalar neden bu kadar kotuleniyir kendi annelerimizin de bir kaynana olduğunu onların da bir gelini olduğunu unutmayalım burda herkes kaynana kötüleme derdinde annelerimizin gelinleri de aynı şeyi düşünüyordur büyük ihtimal 
(16,971 puan) tarafından
Canım kaynanam gile elektrik bedava su 10 liradan fazla gelmez. Erzagi 10 yıla yetecek kadar çok ki evine sadece yumurta alır. 1200 lira benim senin gibi aileler için azdır ama kaynanam ve kayinbabam o parayı harcamaz bile kenara kaldırır o yüzden böyle karşılaştırma yaptım. Yoksa benim kimseden beklentim yok. Çok şükür benim koca köyümü doyuracak kadar durumum var. Kaynanamın alacağı küpeye mi kalmışım.
(7,441 puan) tarafından
Ee o zaman niye dert ediyorsun birinden birşey bekleme kendi ailen olsa bile bekleme çocuk senin çocuğun biri birşey alır sonra biz aldık der hiç gerek yok
(16,971 puan) tarafından
Dert ettigimi kim söyledi. Ben ne kendi ailemden bir şey bekliyorum ne kaynanam gilden. Ama kaynanamın sadece 1 oğlu var. Tek gelinim ve 2 bebegim oldu insan kendi torunu için olmasa tek oğlu için torunlarına bir şey alır.

Siz benim bu postumda ne demek istediğimi anlamadınız. Ben burda birilerinden bir şey bekledigim için değil veya kaynanamı kötülemek için değil sadece kendi anne ve babanızın yerini kimse tutamayacağını 2 aile arasındaki farkı göstermek için yazmıştım ama anlayan anladı anlamayan beni linclemeye geldi
(7,441 puan) tarafından
Linclemek değil ailenin öneminden bahsettiğiniz in farkındayım ama annenizde belki kaynanadir bende ondan bahsettim herkesin ailesi kendine iyidir bende bunu soylemek istedim  zaten yazarken sizin için söylemiyorum diye belirttim burda bu tür postlar çok açıldığı için.herkesin karakter yapısı bir olmadığı için almayabilir
0 oy
(381 puan) tarafından
Canm seninki yine aldımis buda birşey benimki annem bebegim doğduğunda beşiği örgü 2 yaşına kadar elbiselerini bana 1 takım elbise kızıma yarım almıştı doguma geldi yanıma 22 gün kaldı ben gurbetteki kızım 6 aylık olunca gittim annelere kızıma küpe aldı kulaklarını delip taktı yine elbiseler aldı ona bana aldı kaynanam doğum hediyesi bile almadı kızım şuan 2.5 yasinda  arası bi kazak elbise falan alir pazardan onu der ben alıyorum ya her zaman onuda pazardan alır yani ondan bosver 
0 oy
tarafından
neguzel almis iste annen niye onlari kotuluyonki genelde hep kiz tarafi alir
(16,971 puan) tarafından
Genelde hep kız tarafı alır ama her şeyi de kız tarafı alacak diye bir şey yok. Ayrıca ben kötülemek amaçlı yazmadım öyle sadece insanın kendi anne babası yok gibi bir karşılaştırma yapmak için yazdım öyle ama anlayana

İlgili bir soru bulunamadı

405,990 soru

12,169,486 cevap

36,634 kullanıcı

...