Kızlar ben bebek arabası almayı düşünmüyorum en azından şimdilik. Çünkü eşimin araba var nereye gitsek onunla gidiyoruz.
Bu ev tipi ana kucağından ve pusetten almak istiyorum da ikisi aynı işlevi görüyor bir nevi. Napayım ikisini de alayım mı kullanan var mı ne onerirsiniz
Baby boyuma bebek arabasimi esimin amcasiylan yemgesi hediye aldi bende puset aldim bi aparati var onla puseti arabaya taktim evde geziniyoz ☺️ ana kucaginida aldim ilk 2 ay bi ise yaramadi koydummu agliyodu daha yemi yeni alisti almak icin acele etme bence bizimkiler boyle bak
pusete kilifda aldim kirlenmesin diye ☺️☺️☺️
Iknincisi kullanisli bi yere gitmek icin
Ilkide evde sallamak oylandirmak icin iyi yanina götürebilirsin
Ama sondakini alsan sana yeter gibi
Puset öneririm kesinlikle araba da iyi oluyor ana kucağı hakkında gereksiz görüyorum
Bizde ikisinden de var ama ana kucağını doğduğundan beri sevmiyor. İlk başlarda korkuyor heralde dedik içinde koyunca ağlardı çünkü şimdi de emniyet kemeri takmazsak sürtüne sürtüne iniyor puset bize daha kullanışlı geldi arabada da onda yatırıyor evde de onun içinde uyur genelde uyuyunca alırım beşiğine
İkisinide kullandık biz ikiside hayat kurtrıcı ev tipi olan evde hep içindeydi ben iş yaprken olsun yemek yerken olsun yeri geldi onda uyudu yani. Pusette arabada çok iyi oluyo ve misafirlikte. İçine koy yol boyu rahat yani biyere oturmaya gittiğindede pusetle al orda da onda uyur mesela biz oyle kullandık ve rahattık çok şükür memnun kaldık
1,507,647 soru
24,608,765 cevap
363,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın