0 oy
1,227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
arkadaşlar zaten doğum yapalı 4 ay oldu ilkay'ı dedi ki yok çocuk ağlıyor sen yataktan kalkıyor hemen rahatsız oluyorum diye gitti ben de tamam dedim anlayış göster 2 ay oldu yok sen annemle iyi geçinemiyor Sun hani iyi geçinecek de beni kandırdın diye 3 ay tartıştık gelmem böyle rahatım dedi 4 ramazan ayı solunda kalcam dedi kaç defa ettim  böyle yapma neden öyle yapıyorsun bende insanım ne yapmışım sana neden bahane arıyorsun dedim seni istemiyorum senin kokunu çekemem şimdi de geceleri bı saat spor yapıyor solunda saat 2.3 yatar benle bebeğimde diğer odada ayleylede yaşıyorum annesine ters bı cvp.  Versem bile adam beni döver sınırını benden çıkartır şimdide sen duzelceksin diyo nasıl duzelcem ne yapmışım senin annen bana surkeli laf atıyor  hiç cvp verme diyor yani şimdiki bahanesi annesi annesi yüzünden böyle yapıyor ama bilmiyorum bahane gibi geliyor bana ama sürekli seni sevmiyorum istemiyorum diyo ....yani bıktım nasıl davrancam 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım da al karşına ciddi bir şekilde tekrarsan konuş böyle bahaneler ara de 
-Reklam-
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Canim guzel dille konustuysan ve anlamiyorsa  git annenin babanin evine oyle bir sansin da yoksa guzelce suslen puslen parfum falan sık her gun bakimina dikkat et ama onunda yuzune bakma o zaman bak nasil.kopekleniyor pesinde 
0 oy
(14,804 puan) tarafından
Sormayı bırak Sendr omun davrandığını yap bakayım ne tepki verecek Anneşsne karşı hiçbir şey deme sus uzun süre fark edecek mi birde böyle dene
0 oy
(121 puan) tarafından

Canım seni istemediğini alenen söylemiş zaten :(

Başka tarafta da aldattığını yazmışsın..Herşey ortada zaten..Dışardan okul oku yada bir işe gir çalış, bir şekilde birikim yapmaya çalış..Kendin ve bebeğin için

0 oy
(1,507 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun imhanın kolay değil mış canım
0 oy
(291 puan) tarafından
Canim senin gecmis postlarini da okudum. Gidecek yerin varsa bir dakika bile durma o evde. Gidecek yerin de yoksa allah sabır versin. Bence o adami kafana takma artik. Hic yokmus gibi davran. Gercekten oyle bir adam hayatinda var ya da yok, bir sey fark etmez. 
0 oy
tarafından
Valla kocan ama canm taninam da senin anlattiklarindan o adam tam bir mal.kimse onun anasini sevmek zorunda lafini cekmek zorunda degil yazik sana valla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 158 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
7 cevap 254 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eliffct97 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 761 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eliffct97 (2 puan) tarafından soruldu