dun annemlere gitmistim kizlar .. ben annemlere gittigim.gun esim o gunu bana zehir eder o gece aglayarak uyumusumdur hep... neyse gece burda kalayim.dedim izin vermedi kalmak istememin sebebide su;ben esimin anne babasiyla bir oturuyorum annesi cekilecek insan degil ben yillardir onun hatri icin annesine katlaniyorum ama bayramda annemlerin elini opelim.sen de gel dedim gelmedi bendde kizdim madem.gelmiyorsun bus aaatten sonra abende senn annene katlanmam yarin gidicem prda kalicam sendde bi ev bul annenin yanninda daha durmam dedim ... neys eizin vermedi kalmama tatsizlik cikmasin diye eve geldim gece yataga gircez "yarin hastahaneye gidelim kontrolum.var diz ve belim.icin dedim "ne kontrolu bennseninle mi ugrasacam gitme otur yerinde dedi bana .. bemd ekizdim sen ne zaman benimle ugrastinda bu lafi soyliyorsun en son dogum.yaptum benimle geldin6 ay olacak.daha geldin mi bi yere benimle dedim ... hem sen niye geliyorsun ben cocukmuyum ne ugrasiyorsun benimle ben kendim.giderim.dedim yok dedi .. sen yalan spyluyon herseyin yalan senin dedi .... sinirlendim bende ben ne yalan soylemisim sana ya dedim diz kapaklarimda kayma var kist var su toplamasi var sen bi gun sordunmi bana neyin var diye ben hergun dizlerimin agrisindan agliyorum dedim sen annen gile gitmissin gene seytanligin tavana vurmua sus konusma yat uyu dedi bana ben de kizdim bu nasil laf dedim catlayacaksin dimi annemlere gittim diye gene burnumdan getirdin allah senin yanima birakmasin isnallah bunlari dedim ..... senn derdin nesurekli beni azarloyorsun asagiliyorsun dedim surekli cakal seytan yilan diyip duruyorsun aileme onlar israil tarfi diyip duruyorsun dedim elimi omuzuna attim ...cek su elini cekkk dedi bana .. 2 3 gun sonra konusuruz sen annenlere gitmissin seytanligin tavan yapmis dedi bana .... sinirden agladim.dondu sirtini uyudu kirban olsun aileme halbuki annem.hep.soyler kizim sana iyiyse bize gelmene izin vermiyorsa agzinin tadini bozma diye ... Allah sana yasatsin inseallah dedim aglayarak uyumusum . sinirle yazdim anlatmasam rahatlayamayacaktim kizlar anlatim bozuklugum olabikir kusura bakmayin