0 oy
484 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Ben geçenlerde instagramdan magnet sayfası araştırıyodum sonra nur magnet bebek diye bi sayfa buldum vatsap numarasına yazdım falan neyse 30 tane yaptırmak istediğimi söyledim ama en az 40 tane yapabiliriz dedi ama bana 30 bile çok neyse bende tm yaptırmiyacam dedim sildim numarayı az önce o numaradan mesaj geldi magnet yaptırdınız mı diye bende kimsiniz dedim kızdım magnet yaptırdım yada yaptırmadım sizi alakadar etmez bidah yazmayın dedim yani kızmamdaki sebep profilde erkek resmi var ondan gıcık oldum. Sonra magnetçi dediki Kusura bakmayın yanlış anlaşıldı iki tane daha siparişim var eğer hala yaptırmadıysanız sizede gönderebilirim 30 tane onun için yazdım iyi günler dedi. Sonra ben sayfasına yine girdim baktım magnet yapıyor evet ama içime bi şüphe düştü profilde sırf erkek resmi var diye. Belki ben abartıyorum ama napim kızlar magnetçi dediki 1 haftaya elinize ulaşır kapıda ödemedir. Sizin düşünceniz ne

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya kizlar erkek resmi var diye illa sapik olmick yada dolandirci az sakin olun bizim de oglumuz var  sakin olun az adam sormus sadece
tarafından
İşte cnm ben abartıyorumdur diye sizede soruyum dedim cnm bişeyde demedi yani magnetten bahsetti sadece
tarafından
Icine sinmediyse alma canim baska yerlere bak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Instagram da yasincarşısı var cnm güvenilir ünlülere fln yolluyor kapıda ödemesi de var bir bak istersen 
tarafından
Tm cnm onada bakiyim eğer bana uyarsa sipariş veririm olmazsada bu diğerinden sipariş veririm
0 oy
tarafından
Ben sitelerden alırım genelde insta bana güvenli gelmiyor 
tarafından
Ya bi çok kişi instagramdan bak dedi gerçektende güzel yapıyolar ondan oraya baktım
tarafından
Yaptır o zmn canım erkeklerde bu işi yapıolar benim sitelerden aldığım magnetleri hep erkekler yapio arayıp teyid ediyor mesela nolcak alışverişin kızı erkeği olmaz kapı da ödeme varsa al için rahat eder
0 oy
(103 puan) tarafından
Kapıda ödemeyse güvenilir bi de hiç güvenmiyorsan fotoğrafçılara yaptır onlar da yapıyor
tarafından
Tm cnm fotoğrafçıyada bakiyim sağol
0 oy
(382 puan) tarafından
Canım bana yengem yapmıştı 40 tane sende kendin yapabilirsin bence çok güzel olmustu valla 
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Yani değişik tepki vermişsin bence. İlk yazıştığın numarayla sonradan yazan aynı değil mi
tarafından
Evet canım aynı kişiydide magnetçi dönüş yapmaz diye düşündüm ama mesaj atınca ben yanlış anladım. meğersem siparişimi kabul etmiş ondan atmış mesaj
(3,459 puan) tarafından
Demekki fevri olmamak gerekiyormuş kız adamda mahcup olmuş
tarafından
Evet ya utandım ama siparişi verdim ondan :)
0 oy
(4,858 puan) tarafından
Ben instadan anahtarlik yaptırdım görüştüğüm kişi erkek ti ve önce bankayla parayı yolladık sonra.anahtarlari aldık sizinkinde en azindan kapıda.odemede varmış bende 30 istiyordum baktım 50 adeti indirime denk geliyor sipariş verdim iyikide çok almışım elimde 7 veya 8 adet kaldi
tarafından
Güle güle kullanın canım benimki kapıda ödemedir
0 oy
tarafından
Adam ekmek parası kazaniyor bosuna terslemissinz adamı.

Flamingo tasarım var ben ordan yaptirdim magnet hesabina parayi havale ettim ürünlerimi yolladı.Elinde dekontunda oluo zaten.
tarafından
Evet valla ben fevri davrandım ama kusura bakmayın dedim sipariş verdim o kişiden
0 oy
tarafından

Instagram sayfasında müşteri memnuniyeti fallan var mı ? 

tarafından
Valla canım yaptıkları modeller var takipçileride var artık bilmiyorum sipariş verdim bir haftaya elinize ulaşır dedi
0 oy
tarafından
Ha erkek ha kız dolandırıcı dolandırıcıdır da beni auphelendiren yazması cunki ben ne kadar sıpara iptal ettimse biriside sonua yapıb yazmadı
0 oy
tarafından
Manyak misin kiz erkek olması niye tuhaf olsun ki magnetleri bayanlar yapıyor diye bir kural mı var. Ayıp olmuş öyle yapman 
tarafından
Yok ya erkeklerde yaparda profilde erkek resmi ve geri dönüş yapması beni şüphelendirdi ama konuştuk cnm sipariş verdim magnet o kişiden :)
0 oy
(2,635 puan) tarafından
ByEbrudesigin var ve güvenilir. Ben ona yaptırdım  ve çok güzel geldi. Hem bunu yapan bayan. Tavsiye 
tarafından
O siteyede sanki baktım cnm ama artık sipariş verdim zaten
0 oy
tarafından
Biraz abartmışsın demekki sahibi erkek olduğu için kendi resmini koymuş 
tarafından
Evet cnm ben abarttım galiba  ama konuştuklarından anladım başka amacı yokmuş
0 oy
(11,172 puan) tarafından
Ben de Instagramdan yaptirdim ve istediğin adet yapıyor 3 gun icin den geldi ve çok güzel 
tarafından
Bende bu sayfayı instagramdan buldum cnm siparişi verdim
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Kiz bu ne siddet bu ne celal :D
tarafından
Aynen ya magnetçiden geri dönüş beklemiyodum :))
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Yapan kişidir o resimdeki ondandir canim, ama huylandiysan baska yerden yaptir. Ben n11 den yaptirdim sadece 20 tane, 2 gunde geldiler.
tarafından
Vala canım yaptırdım o kişiden çünkü sonra konuştuktan sonra anladım başka amacı yokmuş
0 oy
(51,293 puan) tarafından
musteri kapmaya calisiyodur engelle gitsin
tarafından
Vala siparişi verdim giti :))
(51,293 puan) tarafından
hem sapık de hemde sipariş ver ☺️☺️
tarafından
Ya ilkin öyle düşündümde sonra anladım o anlamda mesaj atmamış siparişi verdim :))
(51,293 puan) tarafından
nasil bu devirde yasiyosak herkesten suphe eder olduk :) yazdigindan belliydi zaten niyeti sayi az oldugu icin aradan cikar musteri kacirmam diye düşünmüştür
tarafından
Evet siparişlerimi düzgün göndersinde zaten ona yaptırmasam başkasına yaptıracaktım :))
0 oy
tarafından
Abartma allag askina erkek diye sana sapıklık mi yapacak 
tarafından
Abarttım cnm valla ama sipariş hakkında konuştık zaten siparişi vrrdim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bal oglum (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
15 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde A.l.p1453 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 55 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Gorki (194 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,733 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...