Merhaba.. Başta belirteyim. Genel olarak şüpheci kuşkucu bir yapım vardır benim. Hiç kimseye hiç bişeye körükürüne güvenmem birkaç kişi haricinde bazı konular haricinde.. Altında yatan sebebi nedeni net bilmek isterim.. Kanıt görmek ikna olmak isterim. Aklıma yatmayan Bi pürüz varsada tamam tamam diye kapatmam konuyu. O noktada kapatmış gorunsemde mevzu kapanmamıştır aslında. Elalemin yanında değil, özel alanımızda halledelim diye susmuşumdur.. Genel olarak böyle..
37. Haftama geldim hamileliğimde.. Eşimle zorlu süreçlerden geçtik vaktiyle.. Maddı manevi.. Halledebıldık ki yuva kurduk, guvendıkkı yuvamız sahıp çıktık.. Ve yine inandık sevdik ki bir de bebegımız olsun yuvamız buyusun dedık.. Bu bebeğimizi bekleme sürecimizdede maddi sıkıntılar çıktı, öyle böyle kendı ailemin desteği ile başetmeye calışuyoruz.. Eşimin çabası gayreti azımsanamaz ama destek şarttı veailem fazlasıyla yapmakta bunu.. Bi doğurmadıkları kaldı bebegımızi.. O derece..
Eşim zaman zaman moralmen çöküyor.. Oynadığı ıkı oyun var telefondan. Orada kafasını dagıtıyor arada.. Savaş oyunu ve kelimelik oyunu.. Yanımda oynar bazen bırlıkte oynarız onun telefonundan.. Şifresini herşeyın bılırım.. Bi kaç gun önce bır kadın oyundan yazdı eşime.. Eşimin fotoğrafı adı sanı görunmuyor telefonda ama.. Kadın hafıf meşref denen tarzda bırıymış gıbı yazıyor.. Eşim terslemiş.. Yazışmaları kendı gösterdi bak böyle Bi konuşma oldu haberın olsun dedı.. İçten içe bozuldum kıskandım ama cevap vermene bıle gerek yoktu engelleseydın ya vaktini niye harcıyorsun öylelerıne dedım..haklısın dedı Konu geçti bitti..
Şimdi Bi kadın profılıyle kelımelık oynuyor bıkaç gundur.. Yazıştıklarını farkettim uzaktan.. Kimle yazısıyosun hayatım dedım. Oyundan ya oyunla ılgılı dedı. Bakayım dedım Bı bölümünü gösterdi dıgerlerınede bakacaktım bukadar dedı.. Ama devamı ve öncesı vardı gördum okuyamadım. Geçiştirdi konuyu degışturmeye calıştı.. Görüyorum ver bakayım dedım.. Ne goruyorsun yok işte dedı.. Vardı..
Ailemin yanında sustum eşime olan saygılarını yıtırmesınler diye eşim küçük düşmesin diye.. Yalnızken açtım konuyu neyi saklıyorsun sen diye.. Geçiştirdi.. Anladım ki bişey gızlıyor rahatsız olunacak Bi konuşma yapıldığından emin oldum ama bunu asla söyleyip göstermeyecek.. Kavga Bı sonuca gitmeyecek.. Bagırıp çagırmak başkaları varkende yokkende yapacağım bişey degıl benım. Sonuc vermeyecekse hiç yormam çenemi..
Pekala dedım.. Bı mevzu var ve benım bılmem den rahatsızsın.. Cunku sen bu konuştuğun oyun arkadasına, benı rahatsız edecek şeyler yazdın bu yuzden görmemi istemiyorsun. Barız ortada hersey, yazdıgın kelımeyı bılmem dahada sınırlendırecek benı.. Detaylar önemsiz artık dedım. Gerek gördugum tavrı sergıledım. İlgilenmiyorum kendisiyle.. Konuşmuyorum.. Yokmuş gibi davranıyorum.. Oynamaya devam edıyor aynı kişiyle göruyorum.. Telefonuna baktım yazışmalar sılınmış ama oyun devam edıyor. Bıtınce yenı istek üzerine yıne başlıyor.. Telefonundan o kişiyle olan oyunu sonlandırdı dün.
Dun şarap almış eve getırmiş. Gece içti keyıfle..
Umursamadım.. ( çok kızdım aslında) sonra istersen gidebilirsin hamılelığımın şu zamanlarını stressız gecırmek istiyorum bu süreçte yanımda olma dedım. Bi süre sonra yanıma geldi senı sevıyorum ben sen de sevıyomusun benı dıyor.. Sevdım ki karnımdaki çocuk senin.. Çok bunaldım bu çaresızlık çabalayıp yetememek çok uzuyor beni, senı çok sevıyorum yanlış bişey yapmıyorum sadece kafam dagılsın bıraz dıye oyun oynuyorum. Falan dedı,, alkol için de üzülme evladımızı rıskını çöpe atmam ben. Bılıyorsun arada sırada nadiren oluyor zaten dedı.. Bebekten önce tamam ama şuan her yedıgımız lokmada bebegımın hakkı var dedım.. Bunalmış olabılır cunkü epey sıkıntılı süreçlerden gecıyoruz.. Ailesi hiç destek olmuyor.. Eşim çalışıp çabalıyor.. Kendı için yaptığı tek şey dün aldığı şarap oldu uzun süreden beri.. Benim aılem destek oluyor ama bu eşimin zoruna gıdıyor utanıyor mahçup oluyor.. Kötü hissediyor anlıyorum. Ama bunun çaresı bu mu..
Sarılıştık yaptığın her neyse yapıyorsan yapma, guvenımız zedelenmesın zaten guven problem yasayan biriyim biliyorsun.. Guven bıttımı zor bizim işimiz dedım..
Uzulecegın hıç Bi ey yok olamazda, sende yavrumuza sevıyorum ve sizin için mücadelem falan fılan..
Amaaa bu sabah baktım ki telefon kilit şifresini degiştirmiş.. Bu niye şimdi.. Neyi görmemi istemiyor olabılır.. Yıllardır aynı şifre hiç Bi gizlisi olmadı hiç.. Ama artık var.. Hamılelık nedeniyle aynı odada ayrı yatakta yatıyoruz bır ay kadardır.. Hamileliğim zorlu geçiyor ayrı yatmak zorundayız mecburen.. İlgisi sevgısi hep çoktu.. Verdıgı deger alaka hep mutlu ettı beni.. Ama şimdi bu gizem niye?