0 oy
1,286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Öncelikle özür dilerim hepinizden merakta bıraktım sizi neredeyse hepiniz benim hamile olacağımı düşünmüş. Keşke keşke diyorum öyle olsaydı da direk deseydim size HAMİLEYİM diye ama nasip değil miş maalesef. Rabbimin taktiri tabi demekki hala beni anne olarak görmüyor ki rabbim nasip etmiyor. Neyse burda hepinizi çok seviyorum benim hiç birinizle aram kötü değil kavga etmem etmedim sevmemde neyse konumuz bu değil. Ben gidiyorum kızlar nereye diyeceksiniz gidiyorum işte uygulamayı siliyorum tamamen değil temelli değil neden diyeceksiniz. Çok zor oluyor kızlar dayanamıyorum evlat hasreti gerçektende çok zor dayanabilecek gibi değil elbette sabır gerekir bunun için bende sabır ediyorum bu uygulamada durmamın sebebide kafam değilsin aklıma gelsin ki bende üzülmeyeyim diye ama tam diyorum sizinle sohbet ederken unutuyorum sonra biriniz bebek resmini atıyorsunuz içim gidiyor ha burda sizlere lafim değil paylaşın tabi hep paylaşın ki benim gibi evlat hasreti çeken kadınlar ordan özlemini gidermeye çalışsın. Çok zor oluyor unutamıyorum eskisi gibi takmıyorum elbette kafama ama işte dediğim gibi çok zor oluyor çok zorlaniyorum hepinizi çok seviyorum
Sizleri kırdım ise hakkınızı helal edin dualarınızı benden eksit etmeyin olur mu
Benim hakkım hepinize sonsuza kadar helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edersiniz umarım. Sizi kırdıysam özür dilerim affedin olur mu ? Önce kendinize sonra bebişlerinize meleklerinize rabbimin size emanetinize mucizenize iyi bakın olur mu ?
Benim yerime kocaman öpün bebeklerinizi
Hoşçakalın...

<!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_200529_110508_523.sdoc -->

35 Cevaplar

+10 oy
(10,255 puan) tarafından
Buşra bebekle ilgil8 postlarnı her okuduğumda çok uzuluy9rum..hatta bazılarnda ağlamşlığm bile var.. 

Ama sanırm bu 4 ya da 5.gidiyorum deyişin..gidiyorum deyip ertesi gun yorum yaoıyorsun gtmek istemiyorsun bnce ama dayanamıyorsun da.. anlamıyorum..

Allah hakkında hayırlsnı versn snada anneliği tattırsn inşallah..
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Oyy nereye kuzum yaa gitme 

Ama farkındayım herkes bebeğini paylaştıkça sen kötü oldun ama bir gün olacak üzülme lütfen 
+1 oy
(6,978 puan) tarafından

Ya canim cok dokundu bana yazdiklarin gozlerim doldu inan :(( Rabbim hayirli zamanda, tez zamanda senin ozlemini gidersin. Kucagini doldursun canim, gitmesen keske diyecegim ama senide anlayabiliyorum...cok gecikmeden gel ama ozleriz biz :) cocuk resmi paylasmadim hic ama su an senden hepimiz adina ozur dileyesim geldi...rabbim ol der ve oluverir, bize mujdeli haberle gelmeni temenni ediyorum. Sahsen tanimiyorum ama yorumlarini sevdigim kisilerdensin <3

(10,581 puan) tarafından
Yaaaa Büşra bu muydu biz çok mutlu olmuştuk sevinmiştik adetinde geçmişti galiba  hayırlısı Rabbimden Tamam canım  sana helal olsun
 kendine çok iyi bak iyi haberlerle gel inşallah Rabbim yolunu bahtını açık etsin Rabb'im bol bol evlatlar nasip etsin inşallah Sen ümidini kaybetme moralini Her zaman yüksek tut Allah'a emanet ol
+1 oy
tarafından

Allah insallh sanada nasip eder cok iyi kalpsin cnm insllh iyi haberlerle donersin <3Allaha emanet ol 

+1 oy
(673 puan) tarafından

Oyy kuzum ağlattın beni yaa kıyamam:'(allahım senin dualarını kabul etsin inşallah okadar evlat versinki biri eteğinden biri kolundan biri kıyafetinden çekiştirsin anne anne diye allahım senin gibi güzel yürekli insanın duasını elbet birgün kabul eder sen yeterki umudunu kaybetme allah sevdiği kulunu sınarmış üzülme üzme kendini dualarım seninle ❤️

0 oy
tarafından
Rabbim sanada nasip eder inşallah
0 oy
tarafından
Gitme kuzum ya yanlız kalırsan daha çok takarsın kafana burda bizimle düşünmezsin bari
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ayuu cnm benim yaaa 
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Gitme cnm ya Allahım tez zamanda sana nasip etsin tatlm 

Sensiz buralar olmaz ki 
0 oy
(17,303 puan) tarafından
Halkında hayırlısı neyse o olsun. Umarım iyi haberlerle tekrar aramıza katılırsın 
0 oy
tarafından
Busram rabbim sana en kisa zamanda hamilelikle birlikte buraya tekrar donmeyi nasip etsin rabbim sana ve tum evlat hasreti ceken bakabilecek olan insanlara hayirli saglikli guzel evlat nasil etsin insallah amin amin

Hoscakal canim benim
0 oy
(2,070 puan) tarafından

Burdan gitmeni hiç birimiz istemeyiz ama sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksin nasıl daha mutlu olacaksin bunu tabiki daha iyi bilirsin. Rabbım evlat isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah güzel haberlerle bir gün seni de göreceğimize inanıyorum ben. Kendine çok iyi bak kendini hiç üzme belkide bir imtihandır bu hiç ummadığın anda bir mucize gerçekleşir.

Ama kendini de unutturma arada gel tamam mı? <3

0 oy
(2,930 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum tam olarak. Bu bir imtihan sen sabırlı ol kafana fazla takarsan psikolojikte olabilir. Rabbim sanada bu duyguyu tattdırsın inşallah doğru kararı almışsın ne kadarda olsa insan illaki etkilenir dualarım seninle
0 oy
(274 puan) tarafından
Benim sana kanım çok ısınmıştı inşallah rabbim sana nasip eder buraya çool güzel bi haberle gelirsin de bebeğinin birsürü teyzesi olur.. 

Allah'a emanet ol canm güzel haberlerini bekliyoruz senn.♥️❤️♥️❤️☺️
0 oy
(16,483 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun müjdeli haber oke geri dönersin inşallah hiç bir zaman umudunu kaybetme Rabbim kucağını boş bırakmasın sen ve senin gibi isteyen her anneye versin inşallah bence de iyi olacak senin için biraz uzak kalmak öpüyorum 
0 oy
tarafından
Haklısın canım senin açından zor tabiki ama yine de konuşmak falan iyi geliyordu sana da ama yine de sen bikirsin. Kız sen kimseyi kirmazsin ki neyin özrü bu :) asıl biz seni kirdiysak affet. Kendine çok iyi bak Rabbim hayırlı olanı nasio etsin canım. 
0 oy
(133,226 puan) tarafından

İcimi yaktin be busram seni çook seviyorum ben asil sen bana hakkini helal at cok ugrastim seninle :'(

0 oy
(29,172 puan) tarafından

Rabbim  gönlünden geçeni hakkında hayırlısı olarak eylesin kucağını doldursun kisa zamanda insAllah

0 oy
tarafından
Canım seni çok.iyi anlıyorum üzülüyorsun rabbim senin hakkında hayırlısını versin gönlünden geçeni de hakkında hayirli eyleyip kucağına en kısa sürede bir evlat nasip etsin inşallah. Hakkim yoktur benim ne hakkim olsun varsada helal olsun. Bol bol dua et canım
0 oy
tarafından

Canm sana git yada gitme diyemeyiz yine en doğru kararı sen verirsin . Şahsen tanimasamda sevdiğim birisin . İnşallah tez zamanda kızlar bende hamileyimm diye bir post açıp geri dönüş yaparsın . Rabbim sen ve senin gibi evlat isteyen tüm annelere hayırlı evlatlar nasip etsin canm benim Allaha emanet ol <3

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 689 göst.
2 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 747 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 426 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu

409,529 soru

12,309,682 cevap