0 oy
412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
selam kizlar bugun burası biraz buhranlı. bu havayi dagitmak icin size bi olay anlatmaya geldim. kuzenimin oglu olucakti türk alp die bekledigimiz erkek bebegimiz kız olarak doğdu .  butün aldklarimiz süsler cikolatalar hersey türk alp ama tatlış bir kizimiz oldu adinia esil koyduk . adeta hepimiz şok geçirdik 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,071 puan) tarafından

Kız o doktorlar fark etmemiş mi bugüne kadar kız olduğunu :D

(3 puan) tarafından
o kadar ay nasıl fark etmediler  bilmiyoruz ki :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oha ya korktum kiz şimdi 
0 oy
tarafından
:D ben o soku gecen  sene yasadim kiz benimde kiz olacak diye beklerken 3 tane doktor kiz dedi oğlum oldu hahaahhahhha ne sok demi 
tarafından
Bilmiyorm valla detaylida bile kiz denildi dogdu doktor erkek dedi nasi erkek kiz dediler dedim doktor yeniydi o bile şok oldu :)))
(3 puan) tarafından
evet ya nasil oluyor anlamadim :) yani nasıl fark etmiyorlar bilmiyorum
tarafından
Bzimkini büyük ihtimal yumurtaliklari buyuktu ondan kiz sandilar su fıtıği varmis ben ondan diyorm ama sasirdk yaa herseyini pembe aldik bide :)))
(11,485 puan) tarafından
Kizzz o pembeler nereye gitti peki
tarafından
Kiz degistirdi herif
0 oy
tarafından

Sok olucak bisey yok :) benim ablamin eltisine de erkek erkek dediler 9. Ayina kadar bi dogdu kiz :)

(3 puan) tarafından
biz ilk defa yaşadigmiz icin şasirdik biraz :) ama demekki cok var böyle
0 oy
tarafından
Evet nadiren de olsa bazen olabiliyor ... 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Halamında d bebegin herseyini pembe aldı. Doguma girdi eniştem kapı önünde bekliyormuş hemsire ler gözünü aydın oglunuzda esinizle cok iyi diyip bebegi kucagına vermişler. Eniştem bir yanlıs var benim kızım olacak demiş.yeterin esi siz degil isiniz esinşzden Baska içeride dogum yapan yok demiş. Eniştem şok olmus. Bir kızı vardı bir oglu oldu. Ama kıyafetleri küçülene kadar hep pembe giydi
0 oy
(164,301 puan) tarafından

Yaa bu olay burdada oldu 9 ay erkek demis dr bebek kiz dogdu herkes şok tabi :D

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 2,349 göst.
16 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,539 soru

24,492,651 cevap

357,741 kullanıcı

...