Biraz once doktordan geldik allaha bin sukur ikizlerimiz cok iyilermis birisine 12 haftada kesin kiz demisti simdi 17 haftada kesinlesicektik esim bi sevincle gittik bebeklerimizi gorucez kipirdiyolardir belkide gostermiyen erkektir aman saglikli olsunlarda fln diye girdik doktor pat diye ikiside kiz fotograflarini veriyorum bakin kesin ddi gosterdi esim basinda guluyodu bi anda susdu surati asildi ciktik disariya ben noldu suratin asildi uzuldun mu ddm biraz babam oldu ya adi yasasin istemistim olsun bidahakine artik ddi ama resmen kaslari catildi cok uzuldum beni eve birakirkende hadi insene sni mi beklicem git ddi normalinde oper dikkat et diye gonderir smdi kovdu eve bahcede kayinvalidemle karsilastik aglayinca korktu noldu ddi ikiside kiz diye uzuldu olun suratima bakmadi kovdu beni resmen ddim essek sorarim ben ona bulamayanlarda var saglikla gelsinler ole sey mi olur ddi ama hala cok uzgunum bole bi tepki vermesini hic beklemiyodum doktor 10 gun icinde detaylu ultrason yaptr ddi napicaz nerde yaptiricaz diyorum naparsan yap sorma bana ddi
Üzülme canım bende dün kızım olacağını öğrendim ama daha eşime söylemedim Oda hep ben biliyorum erkek o diyip duruyo bende bilemem prens mi yoksa prenses mi babası olucak dedim ben ikisinide razıyım dedi ama içinde hep erkek aşkı var
İster istemez herkesin icinde bi arzu oluyo cnm. Yanlis davranmis esin ama buna bu kadar uzulme. Demekki kendini cok adapye etmis erkek diye. Ondan boyle tepki vermis. Cok cok yanlis ama bosver. Sen canini sıkma. Onemli olan bebeklerinin saglikli olmasi.. senin yerinde olmak isteyen o kadar cok insan var ki. Ne güzel ikiz kiz annesi olacaksın. Cok cok sukret. Bosver esinin davranisini. O iki uc gune alisir bu dusunceye. Ha egerki gercekten kizlarin olcak diye surekli bi sana tavir alacaksa zaten oyle kocadan sana hayir gelmez. Ama sanmiyorum bi kac gun anlayis goster. Sonra duzelir.
Cnm uzulme ikiz olup ayni cinsiyet olmasi daha guzel bnce hem hamilesin uzme kendini saglikli olsunlrda gerisi bos
Ayyy ne tatlı olur onlar biliyomusunn bende başından beri kız istiyorum ama doktor erkek gibi dedi biraz hayal kırıklığı yaşadım ama ne yapalım hepsini veren Allah sağlıklı olsunlar başka ne ister anne babalar esin de düzelir inşallah biraz surat yap anlasın yaptığı hatayi
Sen de deseydin bir beceremedin erkek çocuğu yapmayı diye :/ Tovbe yaa insanı gunaha sokuyorlar. Sanki cinsiyeti kendi spermleri belirlemiyor degisik yaratıklar.
Baslicam heveslerine ya biz konustuk karar verdik dun ciktik hastaneden geldik eve daha kimlik cikmadi ama son karar demistik neymis bugun bsbasi gonul koydugunu soylemis annesine bana msj atmis ee babam gonul koymus annemd demis adimi koymayacaklar diye yazmis bende neyse napalim dedim ne neyse dedi zaten adini koyduk uc gundur ben hastanede koydugumuz adiyla sevip emzirdim simdi nasil babanin adina doneyim benim gonlumun hic mi onemi yok cektigim eziyete bak dedim bakalim napcaz zorlarda koyarsa buz gibi olurum karardan vazgecilmesi en sevmedgim sey valla cinnet gecircem
Kendini ona göre hazırlamış hayal kırıklığı yaşamış canım biraz üzerine gitme biraz vakit ver eşine
Amannn bos ver canim hic uzulmeye degmiyor kiz evlat oz evlat demisler sonra anlar kiymetini kizlari kucagina alinca bende cinsiyetlerini ogrendim tepkisi olcmek icin ikiside kiz dedim iyi hayirli olsun dedi sadece sonra bir corap almistim erkek bakti yoksa erkekmi diye sarilip optu kahkaha atti bende ozaman cok bozulmustum ama benim iki kizim vardi buyuk onlar iyikide varlar cok sukur
Töbe töbe ben yıldır çocuğum olsun die neler yaptım hatta eşime diyordum ya çocuğumuz da bi hastalık veya down sendromu olursa naparsin dedim Allah in takdiri napcaz üzülürüm ama yapcak bişey yok oda can ne cinsiyet olursa olsun dedi böyle düşünmesi çok yalnis Allah im korusun ya bişey olsaydı ne olurdu böyle surat asarmiydi sukretsin bak sağlıklı ne güzel olmayanlar yıllarca bekleyenler napsin
Bence çok saçma bir düşünce isim koymak için erkek çocuk istiyor ne olursa olsun o da kanı canı benim oğlum oluyor ama içimden öyle kız istiyordum ki hayırlısı olsun tabi hayırlı evlat olsun da cinsiyet önemli değil. ben her gün annemi ararim sorarım gittiğimde işi varsa hallederim eşim 10 15 günde arar gidince evden kaçma derdine girer erkek kardeşim de aynı şekilde annemleri arayıp sormaz uzaktaysa kız evlat başka der her zaman annem bu devirde erkekler evlenene kadar anneci oluyor istisnalar hariç sen yavrucaklarına sıkı sıkı saril bosver eşinin isteğini
Kusura bakma da eşin gibi olan insanlardan nefret ediyorum bebeklerimiz sağlıklı deyip şükür edeceğine cinsiyet ayrımı ne demek Allah'ın gücüne gider önce her şeyin hayırlısı istenir ki ikisinin de kız olmasını eşiniz belirlemiş siz hiç stres üzüntü yapmayın
O kadar çok çocuk sahibi olamayan var ki eşin keşke böyle yapmasa rabbim o kadar kişiyi bunla imtihan ediyorki kız veya erkek o duyguyu yaşıyosan şükret valla bizim bebek 11 ay sonra oldu eşim hep dedi hayırlısı olırsa da sağlıklı olsun dedi dün de cinsiyeti öğrendik kızmış ve eşim doktorun yanından çıkınca sarıldı alnmdan öptü bana bir evlat veriyosun kız yada erkek hiç dark etmez çol şükür bu günleri yaşadık dedi yani bilmiyırm bir kadının iyi bir eş olması da iyi bir anne olması da eşine bağlı en büyük destekçi çünkü inşallah eşin hatasını anlar ve gönlünü alır
Canım bende ikizlere hamileyim 12. Haftada biri kız biri erkek gibi demisti bizde kendimizi ona gore hazirlamistik ama 16.haftada ikiside kız dedi doktor..allah biliyo ya 8 yasinda bi kizim var ona hep kız kardes gelsin yalnizlik cekmesin diye dua ediyodum oylede oldu..allah saglıkla kucagımıza almayi nasip etsin insallah eşinde alışır takma kafana
1,489,025 soru
24,338,737 cevap
345,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın