0 oy
338 göst.
Aile kategorisinde (1,285 puan) tarafından
Kizlar bnm tiktok hesabim var esim dedi bnd3 kullancam tmm dedim actik bn yanindayk3n bi baktm hep kadin cikiyo galiba kadinlara erkek erkeklere kadnlar cikiyo snra sildm bakmani istemiyom dedim oda tmm bakmam dedi sildi gecen yine tiktok acacam dedi bnde yok dedim ndn dedi cnku acik sacik cok kadn var bakmani istemiyom dedim oda senind3 var sen erkekleremi bakiyon dedi bnde bi kadin bi erkege bakmaz ama bi erkek acik sacik kadin gors3 hemn bakar d3dm sustrdm oda acmadi haksizmiyom sizce

10 Cevaplar

0 oy
(1,158 puan) tarafından
Gayet haklisin ama sende sil canm cok gereksiz bisey
-Reklam-
0 oy
(122,610 puan) tarafından
Valla bizde bi wp bar baska bisi yok bende bide bu uugulama var oyle tiktok falan gerekszi seyler
0 oy
tarafından
Tiktok çok ergen işi bişey bence sende sil 
0 oy
(134 puan) tarafından
Haklısın orda hep çıplak ve edep dışı videolar var bmece sende sil ikinizde kullanmayın 
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Haklısın bacim.

0 oy
tarafından
Bakan kadınlarda var ama
0 oy
tarafından
Bence sende kapat sosyal medya çok gereksiz bişy başlı başına ben hiç birini kullanmıyorum eşim de sadece facebook kullanıyo oda işi gereği kullanmak zorunda kaliyo 
0 oy
tarafından
Evet haklısın ama bence sende silmelisin çok gereksiz bi uygulama.... 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Yalnız sizin değil hiç kimsenin kullanmaması lazım. Müslüman toplumun ahlakını bozan, vakit kaybı günah ve fitne uygulaması 
0 oy
(70 puan) tarafından
Su sosyal medyalar cok yuva yikiyor ben asla kullanmiyorum esimde hele tiktokmudur nedir cok malca birsey

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 633 göst.
0 oy
18 cevap 502 göst.
12 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 434 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,479 puan) tarafından soruldu
+4 oy
32 cevap 1,727 göst.
27 Kasım 2021 Aile kategorisinde ssevgii (1,243 puan) tarafından soruldu