0 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

• Basim cok kötü agriyo dayanilmaz bi agri hicbisey fayda etmiyor beynim zonkluyo yatar vaziyette o kadar yok ama basimi kaldirinca gozlerime vuruyo agrisi bu normal mi kac gunde geciyo basina gelen varmi :(

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum valla cnm bnde hiç olmadı 
tarafından
Cok agriyo ya  :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar oldu sezeryan olalı bilmiyorum ama sezeryandan sonra bol kahve tuketmelisin bana öyle demistihemsireler inşallah tez zamanda gecer
tarafından
24 mayista oldum
tarafından
Bol bol nescafe iç cnm ben doğum yaptıktan sonra hastanede başladım içmeye eve gelince de devam ettim baş ağrım olmadı çok şükür ama sırt ve boyun ağrısı mahvetmisti beni minoset ağrı kesicide icebilirsin belki biraz faydası olur
tarafından
Parol yazmis dr bide tansiyon ilaclari falan hibiri fayda etmiyor beynim zonkluyo
tarafından
Parol da olur evet ama fayda etmeyince etmiyor kuzum vücut atana kadar çekeceksin biraz bnm ağrılarım iki hafta sürmüştü Allah şifa versin inşallah umarım çabuk geçer
tarafından
Insallah canim dayanacak gücüm kalmadi artik  :((
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Gülüm naslsn bende hic olmadi inan aselim nasl
tarafından
Asel biraz daha iyimis cok şükür de ben kötüyüm kac gundur bi bas agrisi tuttu gidiyo ne yapsam gecmiyo  :((
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kuzum sen dogurdunmu ya
tarafından
Evet dogurdum  :((
(22,072 puan) tarafından
Ya blmiyordum gozun aydin canim cok sevindim baş ağrısı icinde kellenin tam ortasinda cukura basili tut elini sert bi sekilde
tarafından
Cok sagol teşekkür ederim
Tamam denicem
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Sade nescafe içebilrsen iç cnm yorgunluktan oluyordur baş ağrın cnm 
tarafından
Kiz hic kalkamiyorum ki yorulacak bisey yok yani hep yatiyorum basimi kaldiramiyorum çok agriyo  :(((
(3,754 puan) tarafından
Kıyamam sana cnm ya eşine desen sade Türk kahvesi yada, sade nescafe yapıp verse sana cnm ağrı kesici içebiliyo musun doktorun iç dedi mi cnm
tarafından
Evet parol yazmis dr bide tansiyon ilaclari falan ama hicbisey fayda etmiyor beynim zonkluyo basimi kaldiramiyorum  :((
(3,754 puan) tarafından
Yeni sezeryan oldun cnm bol bol kahve içebilirsen iç bünyeni dengeler baş ağrın geçer tatlım
tarafından
Insallah canim cok sagol denicem
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Sezeryan sonrası tüm gün nescafe içtiğim için o ağrı bende olmadı. Ama 100 sezeryan olan kadından 97 si kronik baş ağrısından şikayetçi. Parol kullanabilirsin emzirirken. 
tarafından
Parol yazmis dr bide tansiyon ilaclari falan ama hicbisey fayda etmiyor beynim zonkluyo bian bile kesilmedi agrisi
0 oy
tarafından
Nescafe gold ıcıcekdın kuzu 
tarafından
Kahve süte geçmiyor mu herkes kahve demiş
0 oy
(913 puan) tarafından
Kahve kola iç iyi gelecek bn bigun kaldım hstanede çıktım ağrım kalmamıştı
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Kac haftalık dogum yaptın cnm ınsalşah bebegın tez zamanda kuvezden cıkar bol bol acı acı kahve ıc cnm o ıyı gelır 
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Neskafe canım Bi kupadan fazla içme 

Elinden geldiğince tüketme ama sezaryen narkozunu sadece kafein alır
0 oy
(13 puan) tarafından
Bol su iç cnm bol içebilirsen günlük 3 litre su iç türk kahvesi ve sade Nescafe iç inşaallah geçer 
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Bende hiç olmadı ama bol su iç kafein tüket bol bol. Baş ağrısı nedenlerinden biri yeterince dinlenmemek sürekli uzun süre havada kalmak. Sezeryan dan sonra kafeini bol tüketip bol sıvı alıp bol bol dinlenmem lazımdı doktorun sana bunu söylemedi mi
0 oy
(12,614 puan) tarafından
Canım nescafe sade iç bol bol su bir de geçer
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Doktorum bana doğumdan önce yanına granül Nescafe ve bol su getir dedi hatta minoset plus getir demişti doğumdan sonra yeme içme başladı ben kahve içtim şu şu ictim bol bol yürüdüm canım hastanede ağrı kesici yapıyorlar ama minoset plus un içinde kafein var onu da günde iki defa içtim idrar la anesteziyi aşk önemli ben hiç ağrı falan yaşamadım 
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Normal canim sezeryan oldum sonucda narkoz yedin kesigin var geçer zamanla
0 oy
tarafından
Nescafe iç canım geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Valla canim benim bir kac gun ara ara sürdü neskafe iciyodum ya doktor söylemisti 
0 oy
(352 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun.Bilirim.Aynisini yaşadım.Yaklasik 10 gün kadar sürdü.Narkozdan okuyor.Aci şekersiz türk kahvesi rahatlatir ama yine olur.Ben hastaneye gittim bu sebepten doktor rahatlamam icin serum takmıştı.Takacagi serum için anestezi doktorundan da ilaç önerileri almıştı.Oyle rahatladım.Spinal sezeryandi benimki.
0 oy
(3,019 puan) tarafından
Yeni mi doğum yaptın canım narkozu atamadın için yapar banada yapıyordu hep afedersin istifar etim öyle narkozu atım 
0 oy
(124 puan) tarafından
parmak atıp kus verilen anesteziden ağrıyor kusarak anesteziyi atabilirsin bide sade türk kahvesi ve parolu peşpeşe iç ben ne çektim 12 gün kafam kopuyodu yatar vaziyette bişi yok ayaga kalkınca ölüyodum bide yastıksız yat

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (967 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,992 soru

12,102,838 cevap

36,420 kullanıcı

...