Oglum babaneye msj atacam dedi vatsapa girdim profil gözükmüyor esimden baktım gözüküyor
Bu nasıl bişey ben saygıda kusur etmedim elimden geldikçe bilen bilir geçen görümce yüzünden sorunlar oldu baya büyüdü buyuk kaynım beni haklı buldu sonuna kadar msj oda gördü ve haklısın çok haklısın ancak sus birşey demeyin kardeşime babam onu tutuyor dedi eltimde kıyameti koparıp kaynanayi evine getirdi yüzleşmek için benide cagirdlar gittim neyse haklı biz çıktık sonunda
Ben saygimi bozmadan herşeyi söyledim anne böyle böyle diye kadın kizina toz kondurmadi kaynım konuştu anne kızlar haklı kızın çok karsyor eve dedi kaynanam bir sinirle gitti bize kızıp neyse kaynım bizi haklı buluyor du ancak kendinizi savunmayan diyor açık açık susun diyor
Neyse ertesi gün eşim bayramda sinirden annelere gitmem dedi bayram için ben ne olursa olsun onlar senin ailen git dedim eltimde gitmem dedi gidelim biz küçüğüz dedim allah rızası için dedim gittik kayın babam suratliydi gorumcem çay bile koymadı bize
Ben getirdim cay neyse kaynanam baya cana yakın hiç bişey olmamış gibiydi ve neden numarami sildi
ki amaç ne pskolijim bozuluyor bu tutarszlik neden