0 oy
766 göst.
Aile kategorisinde (3,050 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sjssjdjdjdjdjddbdjdjdjddjn

14 Cevaplar

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Esin eve kimseyi almamakla iyi yapmis
(3,676 puan) tarafından
Okuduk deseydin o yüzden insan sizin gibi değil deseydiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esin yapılması gerekeni yapmış zaten tabikide eşinle senin arada
tarafından
Ne mutlu senin ailene günahını alıyorlar söyle düşüm ailen onların sayesinde kuş gibi hafifliycek inanki kimin ne dediği değil kimin ne yaptığı önemli sen biliyorsan onların laflarına değer vermiyorsun demektir
0 oy
tarafından
Esin yapması gerekeni yapmış boşver ailene bu durumu üstü kapalı anlat ki bidaha aramasinlar
tarafından
Bende ondan dedim smdi bak babası ario die dalga geçer böyle zihniyetteki insanlar
0 oy
(847 puan) tarafından
Canım dinen alevi kadın alınır ama alevî erkek alınmaz derler hani dönmesi kolay olsun gibisinden.ama eşin gerçekten anlattıklarına göre iyi biri sünni oldu mu canım mszjhep değiştirmeyi düşünüyor mu. Hani dinimizce onlar gusül almıyor diye biliyorum ama. Sanırım shnniye benzeyen alevilerde varmış cumasina giden falan. Eşinin ailesi sana laf edecekse neden aldılar neden böyle oldu. Valla kuzum ben diyecek birşey bulamadım. Ne desem hani sen belki yanlış anlarsın ucu çok açık bir konu. Allahım yardımcınız olsun.
(847 puan) tarafından
Valla.kuzum allahım yardımcın olsun inşallah. bence uzak durmanız Hepsinden en makbulü. En azından onlar doğru yolu bulana kadar. Rabbim hidayet versin. Şeytanın nifak tohumlarını evliliinize ekmeklerine izin vermeyin. Allahım muhabbet versin
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Öyle pislik adam eve mi alınır çok iyi yapmış boşver allaha havale et esinle huzurlaysan .
(3,036 puan) tarafından
Kız sende nasıl bi aileye düşmüşsün valla allah yardımcın olsun
(3,036 puan) tarafından
Allah hidayet versin valla
0 oy
(134 puan) tarafından
Eşin iyiki eve almamış karı satan adam Allah korusun sanada göz dikerdi bide keşke bizimkilerde bizi kovsa kendimize Bi yuva kursak bir yaşamak zor zorrrrr
(134 puan) tarafından
Amin canım neyseki kırtulmuşsun vicdansız insanlardan eşinde yanında ya çok şükür
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Bosver esin sana bi şey yapma demiş zamanı gekicektir elbet o zaman dökersin içini esin diyeceğini demiş 
0 oy
(5,881 puan) tarafından
Ayy cnm ben kayın pederimle bile tek asla evde durmam valla eşin ne iyi etmiş eve almamkla bnm eşimde olsa asla almaz kaynananlarda baya ayıp etmişler yaa 
(5,881 puan) tarafından
Çok terbiyesizlik kız vala insan uzağa gdyorda kurtulamıyor huzur vermeyen uzakta da huzur vermıyorlar ailen hakkında oyle konuşmaları çok yanlık pislikler ya
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Allah dogrunyolu buldursunnonlara ne deyim. Allahtan esin ne maal olduklarini biliyo
(1,082 puan) tarafından
Canim kor cahil bunlar bunlara laf anlatamazsin. Karin bisey doyemez ne demek o eb sadece ogullarinin mi ? Yuva yikmaya mi calisiyolar anlamadim ama Rabbim bunlarin serrinden korusun yani.
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla aranız zaten limoni, irtibatı kesin fazla muhattap olmayın. Madem o adama çok değer veriyorlar kendi evlerinde kalsın. Aferin eşine amcasıda olsa densiz adamı evine almamış
0 oy
tarafından
Iki yuzluler iste birak ne book yerkerse yesinler esine helal olsun valla
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Ay tovbe yarabbim esin en iyisini yapmis oyle adam eve sokulur mu be bosver valla sizden uzak allaha yakin olsunlar kuzum pis insanlar 
0 oy
tarafından
Sacmaliga bak ya sen evet dersen esine laf dusmez de ne demek pislikler 
0 oy
tarafından
Bence eşin gerekeni yapmış takma kafana üzülme o adamı da sakın eve alma 

İlgili bir soru bulunamadı

404,775 soru

12,125,257 cevap

36,483 kullanıcı

...