Kızlar ben eşimin ailesi ve hatta akrabalarıyla aynı binada oturuyorum kaynanama evimiz karşılıklı sürekli bi yere gitsek evimize biri gelse kapıya çıkarlar ya da gelirler neyse bahçeleri var bunların kimse kac senedir ekip dikmiyor bende korona da var eşime de biz ekelim hem oğlum küçük hava almış olur bide onların yüzünü görmekten sıkıldım gittik ektik bi kere kaynanam hiç bakmadığı bahçeye bende gelcem yapcam etcem demeye başladı ben zaten sürekli onlarla olduğum için eşimle oğlumla yalnız vakit geçirmek istiyorm biz giderken sürekli kapıya çıkıyor gel demiyoruz diye surat asıyor geçen eşimle babasının o tarafta işi varken sırf benim ektiklerime bakmaya gitmiş bi de diyo yağmur yağıyordu inip bakamadim neyse dün de kocasıyla gitmisler akşam gelmiş bana eşimin yanında diyo ki babanla biz senin fasulyelere değnek diktik o kadar sinir oldum ki daha değnek dikilecek kadar büyük değiller dah once de ben koyde satliyor 1 tl ye alıcam demistim ona ragmen ordaki calı cırpıyı dikmisler fasulyeler bi de önceki gün yağmur yağmıştı yer çamurdu aykalariyla yaptiklarimi bozmuslardir onları sirayla ektim ben onları kızlar ramazan da gittim oruçlu oruçlu bebegime bakar gibi özenip yaptım o kadar merakıysa kendi ekseydi ben yapınca mi geldi aklına hiç biseye heves bırakmıyorlar kızmakta haksız mıyim