0 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,744 puan) tarafından
Annem 1 hafta yanımda kalacak kaynanamgille konuşmuyorlar annem fazla kalsa kaynanam sorun edecek biliyorum çünkü çok büyük kavga ettiler barışması imkansız neyse kaynanamın da kalmasını istemiyorim fazla annem tekrardan gelemez gel git çok zor olur anneme kaynanmin yanında rahat edemem birde her yeri karıştiyo acayip rahatsızım bu durumdan evde yalnız kalsam beni korkutmaklarindan da korkuyorum ne yapacam ben:(

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Korkma canm sen kendi kendini korkutuyorsun ben yalnz kaldm hala kalıyorum hic bi seyde olmadı
-Reklam-
+1 oy
(2,891 puan) tarafından
Evde yalnız kalanı korkutacaklar diye bir şey yok ki bu tür vesveseler korkudan beslenir benim bakacak kalacak kimsem yoktu Yalnız kaldım Hiç böyle bir şeyden korkmadım aklıma daha gelmedi ve gerçekten olmadı da Sen Allah'ın emanetini taşıyorsun dünya yepyeni bir can getiriyorsun yaşadığın anneliğin manevi boyutunu düşünüp  Rabbim seni nasıl koruyacak nasıl sakılacak  bunları idrak edip kendine güvenmen lazım Rabb'ime sığınmak lazım ve biliyor musun kimsenin kalmadı daha iyi ilk 2 gün falan Annen kalsın da insan annesinden çekilmez yeri gelecek yatıp yuvarlanmak isteyeceksin dikişlerinden kalkamayacaksın arkandan leken çıkacak belki yatağa bunların hiçbirini insan kaynanasının yanında yaşamak istemiyor Onun fazla salça olmayacağını düşüneceğin müddetle Annen yanında kalsa senin için çok daha iyi olur
(52,135 puan) tarafından
cok.guzel yazmissin canim
(2,891 puan) tarafından
Tşk canım yaşananlar kaynanam her gün düz gelirdi 3-4 saat onda da her geldiğinde bir şey  bulup moralimi bozup giderdi bir anlatsam Roman olur bu kadında dünyanın dikişi var 2 dakika çocuğu elinden alalım da bir uyusun banyo yapsın demek yok Varsa yoksa eleştiri Neler Çektim ya olmadıkları daha iyi
+1 oy
(115 puan) tarafından
Annen biraz daha kalsin cnm kaynanani ne ilgilendiriyo sonucta senin evinde kaliyo aklina oyle seyler getirme yastiginin altina bicak  bide kucuk kurani kerim koyy allahin izniyle bisey olmaz:)
+1 oy
tarafından
Bişey olmaz ya korkma geceleri eşin evde değil mi gündüz korkmazsin zaten 
+1 oy
(3,754 puan) tarafından
Korkma cnm bnde iki hafta dan sonra tek kaldım bol bol dua okudum kızımı tek bırakmadım hiç tv hep açıktı cnm 
0 oy
(52,135 puan) tarafından
annen fazla kalsin kaynanan cenesini tuttsun bi zahmet
0 oy
tarafından
Dursun iste annen yaninda kaynanan arada görmeye  gelsin ortaligida karıştırmasın yeter 
0 oy
(701 puan) tarafından
Gece yalnız kalmamalisin
0 oy
(952 puan) tarafından

İçini ferah tut niye korkutsunlAr ben eşim evde yokken  hamile halimle gece 10.da banyo.yapip elektrik gidnce ışıldagi yakıp devam  eden insanım biraz tırstım :Dama kendi kendime bunlar bnmm düşüncelerm ise bişey yok kendi kendimi korktmamaliyim diyordm yani sen de bitiyor iş korkma korkutma Allaha sığın.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 374 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DeRa (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 221 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu

412,817 soru

12,428,573 cevap

45,581 kullanıcı

Kategoriler

...