0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (805 puan) tarafından
Hayırlı günler. Kızım 9 aylık eşim inek sütü verelim diye tutturdu netten baktığıma göre 1 yaşından önce verilmesi önerilmiyor. Siz kaç aylıkken verdiniz ? Anne sütü almiyo 5 aylıkken bıraktı mama + ek gıdalar veriyorum

13 Cevaplar

+1 oy
(2,849 puan) tarafından
Bana ebe 6 aylıkken verebilirsin ama yarışı süt olsun yarısı su olsun demisti bn hic vermedim ama 1 yaşında verdim ilk defa
-Reklam-
+1 oy
(12,771 puan) tarafından
İnek sütü 2 yaş kadar vermesen de olur bir iki severek takip ettiğim doktorlar boşuna protein yüklemeyin erken dış tamamlama VS oluyo 2 yaş kadr icmese de olur  ha yok vericem der isen 1 yaş öncesi verme  verirken de az su katarak ver 
0 oy
tarafından
Ben 8 aylıktan beri veriorum herkeze göre değişip o
0 oy
tarafından
Ben 9 aylikken vermiştim doktorum verebilirsin demisti ama direk inek sutunu verme yari sut yari su şeklinde ver vereceksen bende bu sekilde vermiştim 
0 oy
(287 puan) tarafından
Benim doktorum 1 yaşından önce verme dedi canım kızım 9 aylık hiç vermedim. 
0 oy
tarafından
Bende 9 10 aylikken cocuk devam sutuyle basladim süt vermeye. Alerji yapmayinca devam ettim
(4,721 puan) tarafından
Devam sütü mama oluyor dimi? Hani sütü yetmeyip yenidogandan itibaren veriliyor falan. Bende geçen aptamilin devam sutunu aldirdim yani erken mi vermiş oldum inek sutuyle baglantisini kuramadim okuyunca
tarafından
Hayir canim normal paket süt ama cocuk devam sütü diye geciyo. Süt reyonunda oluyo bu mama degil
(4,721 puan) tarafından
Hii bilmiyordum tamam canim.
0 oy
(6,921 puan) tarafından
10 aylık daha hiç denemedim ama ben de merak ediyorum
0 oy
tarafından
Neden vermek istoyormus esinize sordunuzmu

Bazen kendimizi tatmin etme ihtiyacimiz daha agit basiyor gereksiz yerr zarar veriyoruz

Dun esim danone almis gelmis daha agzina surmedi bebegim sekerli katkili yok anlatamiorum o onu yiyince bebegimize bi faydasi yok o kendini mutlu etmis olcak 
0 oy
tarafından
Kuzu b3nce 1 yaşını  bekle ben beklemeden verdim kabızlığı fazlasi ile arttı zamanında iyi hepsi ya
0 oy
(12,522 puan) tarafından
1 yaştan önce önerilmiyor
0 oy
(442 puan) tarafından
Alerji ihtimaline karşı vermeyin diyorlar Bizim de yaşımıza 17 gün var daha henüz vermedim ama bir doktor da sütlaç yoğurt falan yiyorsa süt içmesini de sıkıntı yok demisti
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Canim 1 yasindan once bebege zararli agir gelir ben 1 yasindan sonra verdim bu kadar vermemissin 3 ay daha verme az kalmis zaten ondan sonra verirsin illa vercem diyosan ne kadar sut koyuyorsan yarisi kadar da su karistir mutlaka 
0 oy
(805 puan) tarafından
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 160 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,126 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 272 göst.

410,947 soru

12,366,630 cevap

42,072 kullanıcı

Kategoriler

...