Pek tuhaf değil ama anlatayım 10 senelik arkadaşim var benim, eşim de onun kuzeni. İşte eşim yurtdışına gitmiş çalışmaya donunce arkadaşına demiş yok mu namuslu tanıdığın bir kız diye. Ben de evlenmeyi falan düşünmüyorum o aralar, arkadaşım da beni bildiği için abi bı arkadaşım var da o dusunmuyor şu an birilerini tek tabanca takılıyor demis. Eşim de demiş sor sen yine de falan. Eşimle aynı koydeniz ama ne ben onu tanirim ne de o beni. Hatta ben lisedeyken cok zayiftim 32-33 kiloydum esmer kara kuru biseydim. Beni o zaman yolda görmüş, Allah affetsin ama ben bu kizla ölsem evlenmem demiş zamanında neyse işte ben üniversitede kilo aldım kendime geldim yüzüm gözüm açıldı fizigim 10 numara falan. Arkadaşım beni göstermis, eşim demiş bu o kız mi evrim geçirmiş demiş arkadaşım bana dedi kuzenim var söyle böyle ister misin falan. Dedim yok kanka rahatım böyle dedim. Israr etti arkadaşım ben de kirmayayim diye tamam 1 kere görüşürum sonra görüşmem dedim. Eşim beni görünce eli ayağı dolandı araba kullanamadi ( çok güzel kendimi overim hihihi) neyse beğendik birbirimizi 2 kez buluştuk 3. De istediler beni :D yani eşim büyük konuşmuş ama sonunda benimle evlendi hahaha :D zaten benden iyisini mi bulacak canim :D
1,499,797 soru
24,495,975 cevap
357,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın