Ay uzun ve ilginç benimki bilen bilir
Soru nerde kizzz
Nasil anlatsam sana ki
Ahhaah cok uzun
Kisacasi gizli aşk diyelim
Ben çiğköfteci de çalışıyordum eşim de müşteri olarak geldi. Sonra günde 3-4 kez gelmeye başladı. Bende diyorum bu kadar çiğköfte nasıl yiyor bu çocuk diye oysa ki oda arkadaşlarına ısmarlıyormuş beni görmek için o kadar sık geliyormuş sonra o iş için şehir değiştirdi Tekirdağ gitti bende arkasından üniversiteyi Tekirdağ yazdım çıktı şansa :)
Zombilere gelin oldum daha ilgincini bulamazsin
Ben lisedeydim eşim üniversite deydi senede 1 görüşüyorduk o Erzurum da okuyordu ben bursadaydım sonra okul bitti geldi bursaya kpss ye çalışmaya başladı bende üniversite sınavına sonra aynı sene o atandı bende üniversiteyi kazandım sonra nişanlandık üniversite 2 de evlendim üniversite bitti kızım oldu şimdi ben kpssye çalışıyorum
Bizimki 8 yaslarinda çocukluktan tanışma canm kavga dövüş aileler bile bizden bıkmıştı hep taki eşim askere gidene kadar o zamanlar Bn biriyle konuşuyordum nisanlanicaktık eşimin artk bana karşı bsyler hissettiğini biliyolarda ama askerde olduğu için eşime bsy söylemediler ama o öğrenmiş nişanlanacagimi bsy diyememş sonra bizim Nişan olmadı vazgeçtik ailesi haber vermiş ayrıldılar nişanlanmayacak diye gelince söyledi hemen bende Bi süre sonra bsyler hissettim ailelere söyledik tabi hala akıllarda bizim meşhur kavgalar yapamazsınız siz falan oldu şimdi 3 yıllık evliyiz o kavgalar devam ama ciddi değil evde gırgır şamata şeklinde :))
Cafede karşilaşmisiz cok bakmisim benim bilgim yok hic hatırlamıyorum kesin kafamda biseyler vardır dalmisimdir yani bos bakmak
Sonra cafede calisan kizdan numrami almis (arkadasjmdan )
3 ay o yazdi ben kufrettim numrami degistim buldu
Sonra ben Trabzon'a tatile gittim orda birseye canim cok sıkkın ve moralim sıfırdi
Sanki aramasini bekliyordum konusmaya konusmaya basladik
İkizin fikride 2.3 ay konuşur şutlarım
Hayla dalga geceriz birbirimiz le ne bitmez 3 aymis diye
3 yıldır hayatimda
Görücü usulü anlatacak kayda değer bsey olmadı malesef
1,492,922 soru
24,393,260 cevap
349,461 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın