0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben bankadan kredi çekmek istiyorum ama bu pandemi kredisi değil yani aslinda onu çektim 5000 çıktı şimdi onunla direk borçlarimi kapattım. Şimdi büyük bir eve taşınmam lazım odama beşik koycak yer yok. Birikmiş de yok maalesef. Daha önce hic bir bankayla işim olmadı her hangi bir bankadan 5000 lira daha ihtiyac kredisi ceksem çıkar mı ? Ev hanımıyım eşim diyor çıkmaz ama bilginiz var mı ?

6 Cevaplar

0 oy
(22,061 puan) tarafından
Cikar ev hanimlarina özel ziraat bankasi veriyor yengem cekmisti 
tarafından
Yaa yengen bankadan mı başvurdu internetten mi yoksa ne diyip başvurdu canım
(22,061 puan) tarafından
Bankaya gitti kuzum netten degil
tarafından
Pazartesi bi gideyim bakalım insAllah çıkar
(22,061 puan) tarafından
Insallah kuzum
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Bana çıkmadı canım ya esime 3000 çıktı okadar bende başvurdum ama maalesef
tarafından
Sen bu pandemiye mi başvurdun normal krediye mi
(55 puan) tarafından
İkisinede
0 oy
(147,164 puan) tarafından
Bemde surda beklim benimde sorum var
tarafından
Bekle canım
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bn bankacı yım ama orası belli olmuyor bacım çıkabilr başvuru yap yani
tarafından
Başvuru yapıyorum daha 10 dk geçmeden olumsuz diyor
0 oy
tarafından
Çıkmaz canım Eşim emlakçı bankarla cook uğraşıyor hayatta çıkmaz yani çıkartsa bana cıkartıcak kredi kartı kullanıyorum ama sigortam olmadığı için 
tarafından
Hatta söyle söyleyeyim istanbula bile eli gidiyor cikmiyca çıkmıyor. Belki eşinin maaşından çıkar 5000 az bir para çıkar bir dene . Eğer eşinin ama icra kırmızı çizgisi falan yoksa çıkabilir. Hatta eşine.dene birdemlik
tarafından
Canımın eşime iş yerinden dolayı kullanamıyorum. Kaynanam yaptı görümcem bu pandemi kredisini onlarada 2 aydır cevap gelmedi
tarafından
Benim babama da gelmedi ama anneme geldi. Normal kredi dersen gelmez demek isterim pandemi sama çıkar 10 bin diye başvur 15 gün içinde sonuclaniyit
tarafından
Canım ben kendime 10 bine başvurdum 5 bin çıktı borçlari bitirdim onunla vardı
0 oy
(247 puan) tarafından
Son 90 gün sigortalı olma şartı var kredi çekecekler için veya yan gelir göstermen gerekir örneğin 1000 tl kira gelirim var gibi. Ev hanımlarına benim bankamda kredi çıkmıyor. Ama diğerlerini bilmiyorum.
tarafından
Çıkmaz yani çok ihtiyacım var 1.5 buçuk ayım kaldı kafayı yiycem düşünmekten odama beşik sığmıyor eksiklerimi tamamlayamadim eşim desen elinden birşey gelmiyor asgari ücretle Allah yardimcımız olsun
(247 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Bize de aileler destek olacak eksiklerimiz için inşallah olduğu kadar de olana şükret sıkma canını
tarafından
Yok kız benim kaynanam bizden istesin daha çok bir buçuk ayım kaldı bir iğne almadı daha işte üzülüyor insan bir beşiğe yer olsaydı çıkmazdım da yok beşiğe yer yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 516 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Misafirmisafi (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Evlibyn (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,440,996 soru

23,687,847 cevap

310,700 kullanıcı