0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (2,110 puan) tarafından
Kizlar smdi amineyle ben pazartesiden sonra markete falan gidebiliyomuyum gezmeye falan gidebiliyomuyum bu sene tamamen bittigini duymadan asla gezme planlamiyorumda  ama acil bseym oluo markete gtmek zorunda kaliyorum esim iste oldgnda gdemiyorum amineyi kmseye brakamam brakcak kmsem yok zaten ablam var marketlere yakin oturuyo ama yasak var die evden cikarmiyodum smdi yasakmi kalkti seyahat yasagimi kalkti onu anlamadim

7 Cevaplar

0 oy
(1,964 puan) tarafından

Çocuklari carsambaa cuma cikarabilcz ama markete falan girebiliyo mu çocuklar  bilmiyorum. Amine nasil kuzum:)

(2,110 puan) tarafından
Haber ver canmmm
(1,964 puan) tarafından
Tamm kuzum post acarım  inşallah  guzel haber veririm
(1,964 puan) tarafından
Teyzeleri  kuzum düzelmiş  post  actmda gormzsinz belki haber  vereyim dedim :)
(2,110 puan) tarafından
Ayy valla ben gormedmmm gozun aydin canm cok sukurrr cok gecms olsunnn
(1,964 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(5,591 puan) tarafından
Yasak kalkacak ama bebeğin küçük olduğu için yine çıkamazsın sadece çarşamba ve cuma günü çıkabilirsiniz
(2,110 puan) tarafından
18 yas alti kalkiyo falan yaziyo ama tam anlayamadimda ya
(5,591 puan) tarafından
İşte canm 0-18 yaş onlar sadece çarşamba ve cuma günü çıkacak onun dışında ceza yazarlar
(2,110 puan) tarafından
Anladm canm cok saoll
(5,591 puan) tarafından
Her zaman cnm
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Canım gezme yada dışarı çıkma yok sanırım seyehat edip veli ziyareti yapılıyor bende anneme gitmeyi düşünüyorum pazartesi nasıl olacak bilmiyorum 
(2,110 puan) tarafından
Annemler otobusle 1 bucuk saat uzaklikta aracmzla 40 dakika falan yollarda polis yoktu
(2,772 puan) tarafından
İnşallah bizde gidince sıkıntı yaşamayız
(2,110 puan) tarafından
Valla gderken hic polis gormedm donerken sadece polis arabasi gordm  polis gormedm icindede disindada insallah skntisiz gder gelrsnz canm
(2,772 puan) tarafından
İnşallah kuzum bu yoklukta ceza zor olur sürpriz yapacağım anneme :)
(2,110 puan) tarafından
Aynen valla ceza cok zor olur ya Allah yolunuzu acik etsin ☺️
0 oy
(450 puan) tarafından
Canmm bn ckma yasagi olmadan gttim cocujla migrosa bni geri ckarditlar herked sikayet etms cocukla niyr giriyorsun diye 
(2,110 puan) tarafından
Bizde carsamba gunu yasak yokya ilk yasak kalktgnda bime gttk almadlar
0 oy
tarafından
0-18 yaş arası sadece çarşamba ve cuma saat 14-20 arası sadece yürüme mesafesi park bahçe vb yerlere çıkabilecek..markete halen alınmıyor..şehirdışı seyahatlerde de bebeklerle izin belgesi olmadan hes koduyla seyahat yapılabilir..şu anki uygulama bunlar..sanırım ay ortasından sonra çocuklar da serbest olucak ama duruma göre
(1,690 puan) tarafından
Ben bugün trafik polisine sordum.. Şehirler arası yasak kalktığı zaman 16 aylık bebeğimle gidebilir miyim diye.. O da eğer yanında annesi babası ya da bakıcısı gibi biri varsa gidebilir izin almadan dedi.. Ama ben kendi aracınla gideceğimi belirttim.. Onun üzerine bu cevabı verdi.. Aynı şey otobüs uçak vs için de geçerli mi bilmiyorum..
(2,110 puan) tarafından
Yine carsamba cumada iyi acil bse oluo carsambaya denk gelmio bazen
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Sadece şehirler arası yolculuk için geçerli bu durum. Cuma 155 i arayıp öğrendim . Çocuklar ebeveynleri ile heryere gitmeye kalkarsa çarşamba ve cuma günleri verilen izinin ne anlamı kalır dedi konuştuğum kişi. 
(2,110 puan) tarafından
Anladm canm saolll
(2,772 puan) tarafından
Şehiriçü yokmu canım
(7,121 puan) tarafından
Yok dedi canım bana .
(2,772 puan) tarafından
Uf ya bende anneme gidecektim 30 dakikalık mesafede
(2,110 puan) tarafından
Kiz git biz gttk bayramdan sonraki gun aracmzla 40 dakikalk yol polis galan yoktu
0 oy
(12,523 puan) tarafından
18 yas altı yasak kalkmadı canım

Seyahat için ebeveyn ile çıkabilirler sadece 

Çarşamba cuma 14-20 saatleri arası izin var
(2,110 puan) tarafından
Anladm canm saoll

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 350 göst.
0 oy
2 cevap 624 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde elif merve❤yusuf (2,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 596 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 408 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Yagmur35 (56 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,664 cevap

36,640 kullanıcı

...