Kizlarrr aranizda doğum hediyesi alan anneler var mi? Varsa neler aldı kocisleriniz? Ve aldiracak olanlar ne aldiracaksiniz bakalimmm?
Bende İphone X İstiyorum Gelmezse Doğurmam Diyorum :D :D Canım Kocam
Ayy benim eşim almayacak galiba ama beklentimde yok yani
Ilk bebegim acil dogdu sıkıntıliydi zaten 3gun yaşadı. Esim oyuzden hiç bise almadi aklimiz basimizda degildi. Ha bi sıkıntı olmasa alirmiydi bilmiyorum ) ama kaynanam saolsun bilezik yaptirdi hediye olarak simdi ikinciye hamileyim. Biz aramizda konusmayiz asla demem hediye al diye. Alsada almasada sorun yok yani cani saolsun esimin. Yavrumu sag saglim kucagima alayimda baska bise istemem.
Hastanedeyken orkide yaptirmisti eve gelincede bebislerimin isimlerinin yazili oldugu kolye yaptirip vermisti
İlk hamileliyimde kolye almiwdi wimdide bilezik alicak inwallah
Bana en guzel dogum hediyemi verdi yaaa yanimdaydi hastanede yanimda kaldi bu gecelri ben emziritdim o uyuturdu. Cocuk agladiginda alirdi kucagina saatlerce uyuaya calisirdi ben yatardim yeri gelir. Hic bizaman gidip baska odada yatmadi cocuk agliyir diye.. acikcasi cicek aaldi ama benim icin bigunluk cicek degil buyutene kadar yanimda oolmasi dogum hediyem
Altın alacaktı ben onun yerine prof fotoğraf makinası istedim onuda alamadı aksilik borç vs yüzünden 2.ye hamileyim hala alacak bu bebekte de büyük teraryum istedim içinde bebek olanlardan kaynanam isimli kolye almıştı ama doğum hediyesi
Kolye aldı kızımın onun bide benim isimlerimiz yazıyo. Hiç beklemiyodum istemiyodumda ama süpriz yapmış bide doğumda koca bir buket gül aldı . Sonra çöpe attı gerçi eve çıkınca kızı kokudan rahatsız olurmuş
Araba almış bana en çok istediği arabayı daha doğurmadım ama
Bişey almamıştı ben pasta istemiştim zaten doğum ani oldu adamcağız şoku atamamıştı
1,490,990 soru
24,366,237 cevap
347,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın