0 oy
744 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bir cok kez genital mantar enfeksiyonu yaşadım. Artik gecmiyor ne hap ne krem buna bi  çözüm yok mu?

16 Cevaplar

0 oy
(22,062 puan) tarafından
Gecmis olsjn canim
tarafından
Saol canim
-Reklam-
0 oy
(53,298 puan) tarafından
fitil veriyor doktor hapla birlikte. camasirini sık degistir gunluk ped.kullaniyorsan birak
tarafından
Ay hepsini denedim azaltıyor ama bitmiyor hap bitince yeniden artıyor
0 oy
(12,772 puan) tarafından
Wc den çıkarken taharleniyor musun?  Peki 
tarafından
Tabi kiii
(12,772 puan) tarafından
Ondan oluyorsun
Bende öyle idim feci olurdum özel doktorum yapma oranın yapısı bozuyorsun dedi ve bıraktım hergun iç çamaşırı VS değişirim günlük ped asla kullanmam  kullanacak isen utulenmos atlet VS koy çok taharetlenme
Çok oluyo isen esin bi baktirsin ondan geçiyordur mutlaka sen ne kader dikkat et onda varsa geçer
tarafından
Taharetlenmeden nasil olacak kiz
(12,772 puan) tarafından
Yani çok yaa kuzu idrar yapınca iyice kurulan çok yapısı bozuluyor muş doktor yapma dedi bana yapmıyorum yoksa çok kötü oluyorum
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Canım günlük pet kullanıyor musun? Veya akintin falan olduğunda iç çamaşırın islak kalıyormu 
tarafından
Namaz kildigimdan surekli değiştirmek zorundayim gunluk muhakkak değiştiririm
(3,033 puan) tarafından
Akintin gün içinde olursa peçete koy kuru kalması lazi sürekli bide bol su iç idrarla birlikte atsın vücudundan esin korunması lazım çünkü erkeklerden de bulaşıyor mantar açıyor kaşınıyor çok sıkıntı biliyorum
tarafından
Evet galiba esimden bulaşıyor
(3,033 puan) tarafından
Canım ben düğünümden sonra oldum doktor dedi ilişkiden sonra hemen tuvalete git tutma yani tuvaletinin hepsi yap bazen yarim yarim geliyor ya bekle çok korkuyorum yine öyle olacam diye ağlıyodum çünkü ama suyunu iç mutlaka
tarafından
Tamam canım söylediklerini dikkate alicam insAllah
0 oy
tarafından
Doktora git kuzum ben antibiyotik bide ağır bi iğne kulandım öyle geçti bende çok kotu enfeksiyon vardi
tarafından
Kız beni uralojiye git ozaman bende öyle geçti kaç tane antibiyotik iğne kulandım bide ilişkiye girerken przevatifle gir afedersin daha kötü olur sonra
tarafından
Kadin hastaliklari randevu aldim. Ürolojiye mi gitmem gerek?
tarafından
Bana uralojiye git demişlerdi idrarda enfekson iltihap çıkmıştı her gitimde afedersin doktor ilaçla temizliyordu orami eşimde bende ilaç kulandım korun przervatifsiz ilişkiye girme yoksa daha kötü geçmez senden ona ondan sana bulaşır demişti çok iyi bi doktordu
tarafından
Bakalımkadin hastalıklarında başka islerimde var onları yaparken onuda sorayim olmazsa ürolojiye tekrar giderim. Iyice bir doktor araştırayım
tarafından
Aynen canım sen sor ihmal etme çok kotu bu enfeksiyon
0 oy
tarafından
Kantoron yağı geçiriyor 
tarafından
Nasıl uygulamam gerekiyor hemen baslayayim
tarafından
Her zaman pamukla tampon yap canım
tarafından
Tamam canım deneyeyim. Perşembe gunu doktor randevum var belki o zamana kadar biraz  rahatlatır
tarafından
İnşallah şifa eder canım annemdede vardı 2 günde kesti
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Sirkeli suuu
tarafından
Cok yakıyo. Siz nasim uyguluyorsunuz
(2,445 puan) tarafından
Pet şişeye yarım sirke yarım su koymustum kuzu ben hamileliğimin başından sonuna kadar enfeksiyon hiç geçmedi. 2 3 dk hoplatiyor ama rahatlatiyordu. Her banyoda taharetlenir gibi yıkıyordum. Her wc sonrası da pamukla siliyordum
tarafından
Dayanamiyorum sirekenin acısına
(2,445 puan) tarafından
Suyla karıştırınca biraz daha hafif oluyor kiz ben ilk başta direk sirke yapıyordum. Geçiyor ama canım 2 3 dk kavuruyor
0 oy
(853 puan) tarafından
Tendürtiyotlu suya otur canim legene ilik su koy yarim sisede dok ondan icine icine otur 15 20 dk sonra havluyu utuyle ısıt koy oyle yat cok iyi geliyo birde maydanos suyu kaynat ic gecer ins
tarafından
Deneyeceğim tek tek hepsini
0 oy
(247 puan) tarafından
Fitil kullanmadan çözemezsin bu durumu. Ve fitil kullanımından sonra 10 gün cinsel ilişkiden uzak durmalısın. Gyno travogen vajinal ovül alabilirisin. Ben kullandım çok iyi geldi. Pamuklu dışında çamaşır kullanmayın. Kesinlikle sabun sürmeyin. Dışına da travazol krem bol bol kullanmaktan çekinmeyin. 
tarafından
Travazol falan artik fayda etmiyor sadece biraz azltiyor
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Canim sogan kuru yap bir bardak ic kalaniylada vajinani yika birazcikta sirke koy vajinani oyle yika sifa olur Insallah gebemisin degilsen yap bunu yalniz gebeysen sakin yapma
tarafından
Yok hamile değilim canım
0 oy
(32 puan) tarafından
Karbonatlı su yap  etkisinii hemen alicaksın emin olabilirsin 
0 oy
tarafından
Onun bir çözümü yok malesef ben ne yaptıysam geçmedi artk kendi haline bıraktım 
tarafından
Yani bir suredir bende oyle yapmıştım ama bugun acayip bir yanma dayanilmayacak düzeyde. Bacaklar ayrik oturuyorum oğlan çocuğu gibi
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Hamile değilsen sana bir yöntem anlatırım ben bunu enfeksiyon için denedim Bayağı da fayda gördüm bir arkadaşım mantar için yapıp geçtiğini söyledi Belki sana da fayda eder

Bir su bardağı tentürdiyot ya da batikon

1 adet yumurta

5 litre kaynar su hazırlıyorsun

Tentürdiyotun içine yumurtayı kırıp iyice karıştırıyorsun homojen bir karışım olduğunda iyice kaynamış 5 litre suyu bir banyo leğeni ne döküp soğumaya bırakıyorsun yakmayacak banyo yapılacak sıcaklığa gelmesini bekliyorsun Bu sıcaklığı yakalayınca yaptığın tentürdiyot bir yumurtalı karışımı içine döküp iyice karıştırıyorsun ve içine oturuyorsun ortalama 20 dakika falan oturmak yeterli olur bu arada etek tıraşını jiletle yap ağda ve tüy dökücü kremler kimyasal taşıdığı için enfeksiyonu arttırıyor hastalık geçene kadar böyle yapman yararlı olur bu anlattığım karışımı ayda 3 kere tekrarla ya bilirsin
tarafından
Yarin ilk iş deneyeceğim cani. Batikon yok evde olsa şimdi yapardım
0 oy
(229 puan) tarafından
Gyno övül kullan ben kullandım öyle geçti 
0 oy
(103 puan) tarafından
Canım sürekli ılıkk su ve sabunla yıkan ama sabun beyaz hacı Şakir olsun yada yeşil kalıp sabun olacak kesinlikle hiçbir zararı yok ılık suyla günde bir defa yada iki defa yıkayabilirsin çok iyi gelir enfeksiyon için birebir
0 oy
(33 puan) tarafından
Aynı sıkıntı bende de var ne kullandiysam geçmedi 24 haftalik hamileyim çok zorlanıyorum 
tarafından
Hamilelikten once mi vardi yoksa hamilelikte mi basladu
(33 puan) tarafından
Hamilelikte başladı öncesinde yoktu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 397 göst.
5 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 231 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde SL (1,195 puan) tarafından soruldu
+1 oy