Kalp kırmak istemiyorum ama eşin haklı 1 ay kalacaksın da eşini hicmi dusunmuyorsun
Biz canımız la savaşıyoruz ama yine dogumdan sonra yapamam edemem adam ac kalir diye bişeyler yapip buzluğa koymaya çalışıyorum ki adam az kalmasin kahvaltilikla karin doymuyor
Bu kadar eşlere karşı vurdum duymaz olmayın
Ayy su gereksiz yorumlara aldırış etme canım. Ben 5 aydır annrmdeyim çok kötü geçiyordu hamileligim ve eşim astsubay ilgilenemiyordu benimle gurbetteydik kimse de yoktu geldim anneme virüs çıkınca da gidemedim. Eşim de sağ olsun iyi idare ediyor. Erkekleri bu kadar büyütmeyin. Allah el kol vermiş biraz yalnız kalınca ölmezler korkmayın.. siz anneninizin karnında ogrenmediniz yemek yapmayı temizlik yapmayı.. hatta bu zamanda çoğu kadın evlenince öğrendi yemek yapmayı örneğin ben.. pekâlâ erkekler de yapabilir.. zorda kalınca herkes her şeyi yapabilir. Bön eşömsöz bö yöre götmöm )) niye siyam ikizi misiniz)) ya herkes eşiyle gezmek birlikte paylaşmak ister ama şartlar el vermiyorsa yapacak bir şey yok hem özlemek iyidir güzeldir.. işte erkek çocuklarını yetiştirirken paşa gibi değil her işe yatkın yetiştireceksin.. evlenmeden önce anne her işine koşarsa evlendikten sonra da karısından annesi gibi hizmet bekler.. benim de oğlum olacak inşallah onu paşa gibi değil de kadına değer veren yardım eden saygı duyan hayırlı bir evlat olarak yetistiririm.. ( ꈍᴗꈍ) şunu da ekleyeyim ama 1 saatlik mesafede bir ay kalmak konusunda diğerlerine katılıyorum iki hafta kal sonra yine gidersin
Kuzu 1 saatlik mesafe için çok fazla bence yaa gel yine gider kalırsın sonuçta yakınmış ama sen bilirsin yine
Ehh birazcık fazla 2 hafta daha iyi olabilr canım
1,502,548 soru
24,533,484 cevap
360,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın