0 oy
1,043 göst.
Diğer kategorisinde (2,576 puan) tarafından
Kızlar 36 haftalık hamileyim. Dogumuma az kaldı eli kulağında yani. Dün akşam oturuyorduk eşimin halası aradı. Bende açtım doğum yaptın mı kızım dedi yok hala daha bekliyoruz dedim. Tamam haber verirsin duymazsam dedi hayırdır noldu ki dedim. Kaynanan biseu söyledi de onu yapmaya gelecem dedi bende ne söyledi dedim çocuğu eve getirdiğn gün balla yikicakmisim öyle diyor dedi. Bende ben istemiyorum hala dedim. Bende ne bilim kızım kaynanan öyle deyince bende sana söyleyim dedi kapattık. Eşime söyledim böyle böyle diye. Eşimde ne alaka dedi. Neyse annesini aradı ne balı dedi. Bizde gelenek Yeni doğmuş çocuk balla yıkanır dedi. O şeytan karına söyle bari bunu yapsın zahmt olmazsa dedi. Bende lütfen ben şeytanım benim çocuğuma karismasin dedim. Ben o çocuğu ballicam o karına söyle son sözüm budur dedi. Bende pencereden seslendim cunku mutfaktaydi. O çocuğu ben doğuracaksam o çocuğu kimseye elletmicem benide inada bindirme dedim. Bana diyor ki seni döverim yine dediğimi uaparim yeter senden çektiğim bu ne ya diye bağırdı sen geldin geleli evimin bereketi kaçtı dedi. Bende o senin fesatligindan dir dedim. Şeytan dedi cami kapattı yüzüme. Bende sensin şeytan dedim bağırarak. Eşimde dellendi bıktım artık ikinizin arasında kalmaktan diye. Adama da hak veriyorum ne dese anası ayni. Laf söylüyor aynı bağırıyor aynı. Ben bu kadınla napcam acaba

21 Cevaplar

+2 oy
(133,257 puan) tarafından
Kiz az sabret bi dogur ondan snr eşek sudan gelene kadar iyice bi döv hakketti oda coktan
Gordum kiz baci dertli yardim istiyo bende elti yok dilek olunca onuda dövecem gozu korksun benden
(2,576 puan) tarafından
Eltim olmadık dedikoduları çıkardı ortancamiz yani . Bende en son dayanamadim namusuma dil uzatınca sokağın ortasında saç baş giriştim
Kiz insan rahatliyo yaa ben dovdul diye post actim tek burda anlata biliyom anneme anlatsan hastalancak burda sivri zekanin biri linclemeye kalti onuda hallettil o sinirle☺️
(671 puan) tarafından
Oohhh iyi yapmışsın ellerine sağlık bidaha görünce bzm için döv :)
(2,576 puan) tarafından
Benim annem bilse ortadan ikiye ayırır annemin yanında annem varken kolay kolay seslenmez bana. Eşime annem dedi ben kızımı anan ezsin diye dogurmadim anana şöyle dilini tutsun tutmazsa günah benden gider diye söyledi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcin olsun zor böyleleriyle uğrasmak 
tarafından
Bizde o radde ye geldik ben takmiyorum sende takma diyor bi yerde haklilar canm anneleri arada kaliyolar koca kadinda laf anlamiyınca malesef baska care kalmıyo
(2,576 puan) tarafından
Vallahi ben bıktım. Aynı kuma gibi. Hani kocama öyle düşkün bı anne de değil ki oğlunu kiskaniyo diyim
tarafından
Maksat gelini bunaltmak canım gerisi hep bahane
(2,576 puan) tarafından
Aynen öyle. Maksat ben kaynanayim demek benim dediğim olacak benim lafimin üzerine laf söyleyemezsiniz diyor bende benim evimde benim ailemde benim sözüm geçer diyorum
tarafından
Aynen oyle canm bende ayni fikirdeyim
0 oy
(707 puan) tarafından
Uzak bir yere tasinma sansiniz varsa tasinin.Eski insanlara laf gecirmek cok zor.
(2,576 puan) tarafından
Şuan yok kuzum. Evimi yeni yaptırdım Allah kahretsin ki onun dibinde yaptırdım. Eşim normalde susmaz cevabını verir ama adam artık bıktım diyor. Sustan anlamıyor gelme diyor yine geliyor insan nasıl yüzsüz olabilir ya
(707 puan) tarafından
Cok zor bir durum Allah yardim etsin.Eşin agirligini iyice koysun sende bence cevap verme.Bazi insanlar kavga esnasinda cevap alamyinca susmak zorunda kalirlar.Zamanla susacaktir.Umarim ballamak icinde gelmez.
(2,576 puan) tarafından
Ballayamaz kız biliyor benim huyumu. Kolundan titup çıkarırım yine yaptırmam. Eşim her yolu denedi gelme dedi evine git dedi yine aynı kadın. Sus diyor bağırıyor bak getirme beni yanına diyor kadın aynı
(707 puan) tarafından
Ne diyim bastan hata yapmışsınız yakin olmakla simdi ah vah etmek icin cok gec olmus.
Sabretmekten başka caren yok ne yazikki.
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Ay nasıl sinir oldum kaynanana anlatamam. 
(2,576 puan) tarafından
Kadının bakışı bile sinir bacım
0 oy
(15,686 puan) tarafından
Tuzlayanı duydukta ballayanı ilk defa duyuyorum. Bir yerlerinden gelenek uyduruyorlar gibime geliyor. İllaki karışmak için yer arıyorlar.
(2,576 puan) tarafından
Önce tuzlicakmis sonra balla yikicakmis
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Ne bali ne tuzu Allah askina ya helsi batil inanc. Bebeklerin gul gibi ciltlerini mahvedeceker. Aferin kiz sana dokundurma cocuguna. Asil seytan kendisi
(2,576 puan) tarafından
Adımı şeytan koydu eşime bişey söylerken şeytan karın diyor bende dedim sensin şeytan fesat karı dedim
(1,082 puan) tarafından
Oh iyi demissin
0 oy
tarafından
Dogum yaptiginda tek kalma ananlari cagir ananida tembihle yaptirmasin dogmamis cocuga don biciyolar yahu bune ne tip bi kaynana bu anlam veremiyom boylelerine bosver konusmana bile degmez seytansan seytanlik yap sende elletme bebeni halaya soyle asla boyle bisey icin gelmesin yanina
(2,576 puan) tarafından
Kız halası benim haberimin olmadığını anlamis aradı. Yoksa doğum yaptığım gün beni deli edecekti . Yapacak görürsün diyor yapmicaksin dedim bende annem kalacak zaten annem olmasa beni deli eder o kadın
tarafından
Boyle dengesizlerle ugrasmak zor ya Allah yardimcin olsun yavru
0 oy
(407 puan) tarafından
Allah sabır versin
(2,576 puan) tarafından
Amin aminnn
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Ben kaynanamı öpim başıma koyim :)) bnimkiden beter varmis Allah yardımcın olsun
(2,576 puan) tarafından
Kız benimki kaynana değil ki benimki tam bir şeytan tam bir fesat
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Ayy nasil insanmiş o yaa. Vala dellendim oturugum yerden. Şeytan nedir yaa. Yazik ya boyle insanlara. Açma cnm kapini gelmesin..bana seytannl dicek.gorur torununu. Doverim demeside sen kimsin ya. Allah yardimcin olsn. O kadar cok sey varki burda ne kaynanalar varms diyorum. Beninkinin agzi var dili yok ole karisip huzur bozmaz. Aksine mutlu olun diye cabalar. Anlamiyorum insanlar öz oglunun yuvasinin neden huzursuz olsun isterki :/
(2,576 puan) tarafından
Kız benim ki yüzüne diyor gelme diye. Gidiyor evine bir saat.sonra yine geliyor. Geliyosan sus dilini tut diyor. Şunu al şunu şöyle.yap diyor bana. Karışma benim evime ya diyorum
 İki gün sonra yine aynı. Adımı seytan koymuş. Şeytan karın diyor. Eşim artık dilek bıktım laf anlamıyor kendin goruyon napim diyor. Eşim bağırıyor gelme diyor sus diyor bak getirme beni yanına diyor kadın hâlâ aynı deli ediyor beni ya
(6,857 puan) tarafından
Kayinpederin yokmu cnm ?
Bnce o kadinin ruhsal.probemi var
(2,576 puan) tarafından
Vaar görmüyor görse öldürür kaynana hanımı. Zaten var kafasında tahtaları eksik
tarafından
Söyle kayınpederine madem böyle böyle diye kuzum
0 oy
(6,000 puan) tarafından
Canım Allah yardmcn ne zor kadınmış yaa allahtan eşin de sana evet yapalm dememiş bazıları annesinin sözünü dinliyor 
(2,576 puan) tarafından
Benimki annesiyle çok zit çok çok çok . Öyle böyle değil. Çok zit. Ama artık adam bıktı laf anlatmaktan
(6,000 puan) tarafından
Bnm eşim çok okadr sözünü dnlemiyor mesela eşime ilk hep derdi bunu yapma şunu alma balayına gtme falan eşim asla dinlemezdi valaha bazıları eşlerini ezdıriyor allah yardımcn olsun kadın ne fenaymış oyle döverim şeytan falan ne ayıp bişey bnm kaynanam hiç bi laf bıgune kadr duymadım kendi halinde olması iyi yaa
(2,576 puan) tarafından
Kız benimki hiçbir dediğini yapmaz. Annesiyle çok zit. Annesi biseyi yap dese onu yapacağı varsa da inadına yapmaz ama.kadin laf anlamıyor artık kendini astı iyice kafayı yedi
(6,000 puan) tarafından
Adamı da bunaltmış yazık yaa artık yerı geldimi insn nefret edyor yaa
0 oy
tarafından
***** bu kaynanan
(2,576 puan) tarafından
Hemde en alası
0 oy
(229 puan) tarafından
Olan eslerr3 oluyo canm bizde ayniyiz esimde bikti artik annesine bagiriyo anlamiyoo duzgunce soyluyo anlamiyo bnde snn gibiyim simdi hamileyim dogurmaya karisiyorum ilk iki bebegikde herseyim8 burnmdan getirdii kendi yapri elletmedi eger aynisi olur mudahele etmezsen bnide cocuklarida unut dedim esime bakalm nolucak. Allah yardimcimiz olsun
(2,576 puan) tarafından
Bana şimdiye kadar çocuğumla ilgili karisamazdi hatta bişey aldigimizda zoruna giderdi çocuğuma oda yaptım geldi besige çöküyor. Napiyon diyorum sağlam mı değil mi bakiyom diyo. Sırf zarar vermek için birden bire benim çocuğum kıymete bindi
0 oy
tarafından
Aaa sakın yaptırma valla sakın sen o kadar emek çek git doğur hanımefendi sana şeytan desin bi de çocuğuna karışsın sakın karıştırma altlı üstlü falan mı oturuyorsunuz
(2,576 puan) tarafından
Yok canım yan tarafımda oturuyor arkada da eltim var. Büyük eltim
tarafından
Uzaklaşma şansın da yokmuş üzüldüm senin adına.
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Şu tuhaf tuhaf gelenekler acaba başka ülkeler de var mi bizim gibi olan var mi çok merak ediyorum hakkaten ülkece herseyimizle çok farklıyız 
(2,576 puan) tarafından
Kız ben ilk defa balla yıkama işini duydum biliyo musun
(9,620 puan) tarafından
Valla bende ilk defa duydum yani tuzu duymuştum ama balı ilk defa duydum :)) ben bi doğulu insanım genelde bu tür adetler dogululardan çıkar ama bizde de böyle bise yok  :))
0 oy
(333 puan) tarafından
tasinin ordan bence..bu sekilde yasanmazki..huzurszluk stres ohooo...
(2,576 puan) tarafından
Evimi yeni yaptirdim. Az kaldi ama artık bogazima geldi en sonunda kiraya çıkacam
0 oy
(582 puan) tarafından
Sende ondan farkli değilmişsin..ne ucuz kavgalar 
(2,576 puan) tarafından
Derken???
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Sakin bal veya tuzlamayin derisi asiri ince oldugu icin yakar vucudunu ve Allah korusun daha feci seyler olabilir asla bebegin gogusune ellemeyin gozune limon ve havuc suyu sıkmayın 
(2,576 puan) tarafından
Yok diyor ben o çocuğu balla yikicam bende dedim yikada görim seni
(3,024 puan) tarafından
Sey diyeydin g*tune sur balı ehehhehe
0 oy
(51,519 puan) tarafından
esin zaten gereken cevabi verecekken sen iki dakika sussan adam senden yana olacak biktim deyip gitmeyecek ayni binadami oturuyosunuz annen falan gelse cektirir bu kadın size 
(2,576 puan) tarafından
Kız ben normalde cevap vermiyorum eşim konuşuyor yerime. Ben muhatap olmam zaten. Oda bana bişey demiyor şeytan karın diyor fesat karın diyor adamda bıktı artık
(51,519 puan) tarafından
derdi ne seninle cok yüz göz olmussunuz hic yakışmıyor koskoca kadina
0 oy
(29,172 puan) tarafından

Ay ben okurken deli oldum o ne öyle ya boş insan 

Tam dayaklik yemin ediyorum

Birde gelinler niye kaynanayi dövüyor diyorlar hak etmeseler dövülmez 
 Yerinde olsam evime almam kapiyi kitler yine bebegime ellettirmem dengesiz kadin
(2,576 puan) tarafından
Zaten dicem bal işini yapacaksan gelme. Eşime de dedim bak kavga çıkar dedim. Ben yaptırmam evdeyim zaten dedim. Hayır şimdiye kadar ben hamileyken bana mı doğuruyor çocuğunu diyordu bişey aldığımız zaman doğmamış çocuğa oda mi yapılır diyordu şimdi benim çocuğum kıymetli oldu gözünde
(29,172 puan) tarafından
Valla oyle dengesiz kadin ya

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 495 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
0 oy