0 oy
1,059 göst.
Diğer kategorisinde (2,576 puan) tarafından
Kızlar 36 haftalık hamileyim. Dogumuma az kaldı eli kulağında yani. Dün akşam oturuyorduk eşimin halası aradı. Bende açtım doğum yaptın mı kızım dedi yok hala daha bekliyoruz dedim. Tamam haber verirsin duymazsam dedi hayırdır noldu ki dedim. Kaynanan biseu söyledi de onu yapmaya gelecem dedi bende ne söyledi dedim çocuğu eve getirdiğn gün balla yikicakmisim öyle diyor dedi. Bende ben istemiyorum hala dedim. Bende ne bilim kızım kaynanan öyle deyince bende sana söyleyim dedi kapattık. Eşime söyledim böyle böyle diye. Eşimde ne alaka dedi. Neyse annesini aradı ne balı dedi. Bizde gelenek Yeni doğmuş çocuk balla yıkanır dedi. O şeytan karına söyle bari bunu yapsın zahmt olmazsa dedi. Bende lütfen ben şeytanım benim çocuğuma karismasin dedim. Ben o çocuğu ballicam o karına söyle son sözüm budur dedi. Bende pencereden seslendim cunku mutfaktaydi. O çocuğu ben doğuracaksam o çocuğu kimseye elletmicem benide inada bindirme dedim. Bana diyor ki seni döverim yine dediğimi uaparim yeter senden çektiğim bu ne ya diye bağırdı sen geldin geleli evimin bereketi kaçtı dedi. Bende o senin fesatligindan dir dedim. Şeytan dedi cami kapattı yüzüme. Bende sensin şeytan dedim bağırarak. Eşimde dellendi bıktım artık ikinizin arasında kalmaktan diye. Adama da hak veriyorum ne dese anası ayni. Laf söylüyor aynı bağırıyor aynı. Ben bu kadınla napcam acaba

21 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Birincisi gelir gelmez istesede yıkayamaz ikinci olarak da o nasıl bi şaçmalıkmış ya bebeği balla yıkamak hangi devirde yasiyoruz ya

Allah böyle kaynanaları ıslah etsin sana da sabır versin Allah bide kolay dogum versin bi avazda inşallah 
(2,576 puan) tarafından
Gelir gelmez yikanirmis bebek önce tuz sonra bal. Aman bacım Allah bize de sabır versin. Amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
(2,587 puan) tarafından
Göbegi düşmeden nasıl yıkıycakmış Benım kaynanamdan yana derdim yok şükür benım bebegım 3 aylık benim kaynanam yıkar her hafta gelir ben yıkayamıyorum tek başıma  Allah herkese benımki gibi kaynana versin insallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 495 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 335 göst.
0 oy
15 cevap 1,196 göst.