0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar oncelikle hepimiz dikkatli olalim cunku cocuklar iki dakka gözümüzü ayırmaya gelmiyor olayı anlatmadan önce suan oģlum iyi cok sükür bin sükür.. olayi anlatayim oglum tamir meraklisi surekli elinde birseylerle araba gibi seyleri tamir yapiyorum diyerek oynuyor dün aksam saatlerinde annemgildeyim bu arada oğlum elinde kücük tornavidayla kardesibin besiginin vidalarını oynuyordu tamir ediyordu güya bende tam kayinvalidem görüntülü aradi onunla konusuyorduk hep beraber cocuklari felan gosteriyordum oglumda konustu tam o sirada elindeki tornavidayi birden üclü prize sokmus birden bagirdi agladi elektirik carpmis cunku hemen fisi cektim cocigu kucagima alip ellerini yikadim sonra sustu bende bahceye cikardim toprakla oynadi biraz ama sorumda var size oglumda hala elektirik var eline cay kasigini koyunca yapısıyor yani sanki miktatis var gibi nasil bir yol izlemeliyim. .

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız çocuğun elinde ne geziyo tornavida ya gözüne girse Allah muhafaza çok geçmiş olsun birde yarın sağlık ocağını bi ara bakalım ne diycekler

tarafından
Kiz rahima tornavida gibi degil boyle plastik gibi birsey elinde oynuyordu yani güya tamir yapiyor.
tarafından
Yaww bu bebeler de bi durmuyo durdukları yerde bende gerçek sandım kız biran
tarafından
Kiz sorma valla ya Allah korudu sukur rabbime
-Reklam-
0 oy
(29,533 puan) tarafından

Rabbim korumus ya dikkat edin.

tarafından
Cok sukur canim yaa
0 oy
tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim korusun evlatlarımızı. Sorunun cevabını bilmiyorum post yukarı çıksın 
tarafından
Saol kuzum Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Cokk gecmia olsun canım benim kiyamam yaa 

Soruna gelince toprakla oynatmissin bide intermete yaz youtubeye yaz daha iyi olur 

Tekrar geçmiş olsun 
tarafından
Saolasin kuzum Allah razi olsun arastirdimda bulamadim..
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Gecmis olsun canm dikkatli olmak lazim ya 
tarafından
Aynen oyle kuzum Allah razi olsun..
0 oy
tarafından
Canim geçmiş olsun elektrik hakkında bilgim yok ama bi tanıdığım çocuğunun yanak hizasına tornavida girmişti dikkat etmek gerek
tarafından
Canim tornavida gibi birsey plastik ama yani oyun oynuyordu sadece.
0 oy
tarafından
Çok şükür bişey olmamış ama aklında bulunsun su da elektriği yayar. Direk toprağa dokundur elektriği bi tek toprak çeker 
tarafından
Evet sonradan farkettim canim yaa
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm 
tarafından
Allah razi olsun canim
0 oy
tarafından
Kuzum geçmiş olsun öncelikle ama Allah korusun bir daha öyle  bisey olursa sakin yikama sakin su değmesin bide eline iğne fln batırıp patlat parmağını fln azcik kan çıksın toprağa oturttur fln 
tarafından
Evet canim sonradan farkettim suyla yayildigini Allah razi olsun :(
0 oy
(2,539 puan) tarafından
Geçmiş olsun bol bol çıplak ayakta toprağa bastırın elektriği alir
tarafından
Allah razi olsun canimm
0 oy
tarafından
İlk önce poposuna Bi tane vur birfaha yapma de sarılıp çok öpme kız ki yanlış birşey olduğunu anlasın Bi doktorunu ara sor bakalım 
tarafından
Yok anladi zaten simdi cok korkuyo canim Allah razi olsun
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun toprakla oynadıkça düzelir belki diye tahmin ediyorum birkaç gün geçmeyebilir bide naylon tarzı giydirme olurmu o da elektriği iletir 
tarafından
Tamam canim.Allah razi olsun..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 555 göst.
25 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
8 cevap 328 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,586 puan) tarafından soruldu

412,818 soru

12,428,624 cevap

45,583 kullanıcı

Kategoriler