Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_e026f12975d0b668a37ce916fb0b0975, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bi bakar misiniz-Diğer
0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi bisey soracam ben burdan biriyle ilgili mesela bi şüphede kaldım ama eminim amma velakin o kadın tersini iddia ediyor ve onunla ilgili post açmıştı sonra kaldırmış ben bu kaldirilan postuna nasıl bakabilirim ya da editörlerden rica etsem bakarlar mi bi editörler kimdi lütfen söyler mısınız. 

8 Cevaplar

0 oy
(9,650 puan) tarafından

En İyi Cevap
Acilin editör geldi :D
tarafından
He canım  şimdi birisi postunu kapatmış ben onun postunu goremem dimi ama sen görüyorsun
(9,650 puan) tarafından
Evet canım bi süre görebiliyorum:)
tarafından
Ya lütfen bisey rica etsem bakar mısın gerçekten yalancı durumuna düştüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kim kim kim kim ;)
tarafından
Postumu kapatırlar kız yeni üyelerden birisi şüphede kaldım da
tarafından
Özelden yaz merak ettim sjsj
0 oy
(671 puan) tarafından

Ya dün akşam biri ortalığı karıştırdı yada birileri anlamadım Bi burda yazdı Bi gebe bölümünde şikayet etti burayı burda diğer tarafı şikayet etti sonra % 90 aynı kişi burda yeniyim diye post açtı herkes supelendi diğer tarafta editör ablacm yada abicim misin diye cvp verdi kafam allak bullak :D Bi müge anlı da bize lazm 

tarafından
Ne oldu kiz acaba ayni kisi mi ne yapti kesin suphelendigim kisi de
(671 puan) tarafından
Valla bnde çözemedim :) isimde yazamıyoruz ki
tarafından
Özelden yaz  canım
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Düşündüğüm kişi sanırım. Postunu silip silmedim diye yeminler eden dimii? 
tarafından
Ilk geldiğinde 7 aylık hamileyim yazmıştı sen gördün mü

Ya bana diyor ki yanlış görmüş olabilirsin ben 6 aylık ikizlerim var yazdım diyor o yüzden kendimden şüphe ettim acaba öyle mi diye ama gördüğüme eminim kadının günahını almakta istemiyorum o yüzden emin olmak istiyorum
tarafından
Düzenlemiş ya şimdi gördüm
(2,071 puan) tarafından
Evet öyle zaten 7 aylık hamileyim demişti bu kadin dün post açtı bez mama yardımı istedi bende tekrar postlarına girdim baktım hamileyim diyo gözümle gördüm yani . Sordum yorumlarda hamilesin daha şimdiden neden bez mama istiyosun diye hayır ben hamile değilim 6 aylık ikizlerim var dedi bu muhabbetin üstüne postlarını sildi neden sildin diye sorunca ben bişey silmedim diyor düpedüz yalan yani için rahat olsun
tarafından
Kız bende dedim ki daha 3 gün önce 7 aylık hamileydin ne ara dogurdun 6 aylık oldu canım sen yanlış biliyorsun karistiyorsun diyor
(2,071 puan) tarafından
Yok yalann o zaman neden sildi yada neden düzenledi boşver neden kendini kanıtlamaya çalışıyorsun
0 oy
(137,398 puan) tarafından

Anaaa ben biliyom kim oldunuuu :D

tarafından
Sevdosum ya maşallah sana
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Bakamazsın açarlarsa bakarsın :ermm: noldu ki:ermm:

tarafından
Ya birini sabrımı ölçüyor da hayırlısı
0 oy
tarafından
Ikizlere hamile olup bi 7 diyip bi öyle demedim falan diodu hatta hareket etmiolar bi haftadır die o olay mu 
tarafından
Işte aynen bi 7 aylık hamileyim diyor bi 6 aylık ikizlerim var diyor
tarafından
Valla evini falan cekip atmıştı sonra noldu Bilmiom ama bu 7 bi 6 dediğini hatırlıyorum
tarafından
Ben evini çekip attığını görmedim
tarafından
Burda inanmadilar falan ondan sonrasına bakmadım
tarafından
Neyse gerçekten ihtiyacı varsa Allah yardımcısı olsun yoksa Allah ıslah etsin
0 oy
(253 puan) tarafından
Canim o bahsettigin kisi iki uc hesap acti ayni hikayeyi soyluyor sonra kendi yalanini yalanlıyor.postu acinca anliyorum.cunku ilk postu merhaba araniza yeni katıldım bla bla oluyor hemen sonra mama istiyo bez istiyor
tarafından
Niye kız önce postu kapatıyorlardı şimdi engelleme mi oluyormuş bilmiyordum
(253 puan) tarafından
Sen o sun bu sun diye kişileri yargılamayın diyolar bi yerde haklilar ama iste kimse kanmasin diye bende yaziverdiydim engellenme sebebiymis
tarafından
Ayyy boşver yavrum bazıları yüzünden biz suçlu duruma düşmeyelim
(253 puan) tarafından
Öyle gercekten ihtiyaci olanlarin boyle rahatca isteyebileceğini sanmıyorum
tarafından
Valla bacisko kimsenin hayati dört dörtlük değil yeri geldi bizde zor durumlardan geçtik ama hep halimize şükrettik

İlgili bir soru bulunamadı

413,901 soru

12,458,262 cevap

46,583 kullanıcı

Kategoriler

...