Benim esim daha düne kadar çok titizdi. Temizlik yapsam pesimden kontrol ederdi, sehir disina ciksam eve geldigimde ev piril piril olurdu. Tm iyi hos bi durum ama bazen gercekten sinir oluyor insan Kizardim yeter artik corabin teki masanin altinda teki koltukta olsun derdim ama bu kdr yapabilmiş temizlik yaparken yardim etsin ama benden titiz olmasin. Bu durum benim cok hosuma gitti kizlar umarim sizinde gönlünüzden gecenler olur )
Ben şehir dışına bi yere gittiğimde evi hep temizlerim eve bi gelirim heryer heryerde banyo pislenmiş Birde küvet bizimki daha zor oluyor temizliği tuvalette sigara külleri gitmek istemiyorum o yüzden yatak odasının dolabının içini demiyom bile
Benimkide bi anda titiz olarak uyansa her yeri pırıl pırıl görsem ya titiz olmasina da cok gerek yok çoraplarıni kiyafetlerini kirliye atsa içtiği bardağı gidip mutfaga biraksa yeter gerisini ben hallederim
Yoo ben ne kadar daginiksam kocamda öyle çorabını çıkarırsa bende çıkarırım karşılıklı dFotiriz evi :)
Bizimkinde çoraplarını koltuk kenarına sehpa yanına kapı arkasına bırakır top yapar atar ama çocuk halı örtüsüne bisey sürse bu niye böyle evi süpürmesem o gün niye süpürge açmadın der kendi acar hemen deli oluyorum
1,499,538 soru
24,492,646 cevap
357,740 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın