Kızlar en başta görümcemden bahsedeyim 18 yaşına dün girdi. Evlendiğim günden beri ona alışmaya çalışıyorum. Çok dengesiz iş yapmaktan nefret eden bencil bi anda 5 yaşındaki çocuğa dönüşen tripli şımarık bi kız. Bişey istemeye korkarım çünkü hemen surat yapar. Nasıl davranacağımı şaşırırım bazen bi kere dışardayken hava rüzgarlıyken ebrarı kucağına almak istedi bende esiyor dursun arabada dedim surat yapıp gitti sonra evde kavga bağrış çağrış yaşandı. Her neyse abisi babası falan şikayetçiler konuşuyorlar ama değişmiyor. Bizde bi kaç kez tartıştık onun alınganlıkları yüzünden. Ben alttan aldım daha ergen geçer falan diyerek şakalaşıp yine abla kardeş moduna girmeye çalışıyordum. Dünde doğum günüydü ben doğum günü kutlamam kızlar kurban ve ramazan bayramları hariç hiçbir bayramı kutlamam. Ama görümcem doğum günü yapacaktı virüs nedeniyle yapamadı. Morali bozuktu akşamda ben ona böyle bi mesaj attım. Ardından kayınvalidem telefonda hararetli bi konuşma yaptı yüz ifadesi değişmişti daha öncelerden bi sorun olduğunda yüzü böyle oluyordu tanıyabiliyorum artık ama bana belli etmemeye çalışıyordu. Sonra balkonda kayınbabamla konuştular görümcemde evli dayısının kızı var ona gitmişlerdi gece kayınvalidem görümcemi arayıp geliyoruz seni almaya dedi o da yok falan dedi telefonda kayınvalidem geliyoruz yaren hazırlan diyorum diyerek çıkıştı neyse gittiler aldılar görümcem yüzüme bakmıyor. Kayınbabam dışarda konuştu onunla bi sonra içeri geldiler ortam soğuk görümcem ağlamış ama hala bana çaktırmamaya çalışıyorlar. Biz eşimle odamıza çıktık aşağıdan ağlama sesleri bağrışlar falan geliyordu eşimde kayınbabamla konuşmuştu sordum yaren mevzusunun benle alakası var mı dedim. Mesajı gösterdim alınmıştır falan dedi çok özeniyor millete dedi yine bana çok şey demedi sıkma canını takma kafana falan dedi. Şimdi evde soğuk rüzgarlar esiyor. Bu mesajda ne var allah aşkına bi ben mi normal görüyorum anlamadım. Yine akrabalar arasında doğum günü planlıyordu pastayo ben yapacaktım yapsam mı bilemedim ne yapıyım? Ya bundan sonrada abla muamelesi yapmıcam zerre sevgim kalmadı gerçekten yoktan sebeplerle sinir hastası edecek beni. Kusura bakmayım uzun oldu.
O kızı bi bana verin Allahını şasırsin bi 2 günde mum yaparim
Allah ım ya kız bu daha ergen tabi görmüyonmu randomları vldldld falan yazıyo halen bunun ergenlikten çıkması 2 yılınızı alır 2 yıldada yer sizi ozamana kadarda rahat durursa tabi ya davulcuya ya zurnacıya kaçar kardeşimden biliyom birebir aynı tabi şimdi 19 yaşında ancak geldi kendine
405,948 soru
12,168,108 cevap
36,632 kullanıcı