0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar allah göstermesin ama bebegimin kalbi   karnimda dursa hamilelik belirtisi devam eder mi.?hamuleligimin basindan beri Benim mide bulantim yok bas donmem yok. Sadece goguslerimde hassasiyet vardi  1 ay olacak doktora gitmedim. Ve uyandigimde kendimi yüz üstü yatarken buluyorum. O yuzden bir sey oluşumudur diyebicimden geciyor ama gogus hassasiyetim devam ediyor. 13 haftalik oldu bebeğim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık hamilesin
tarafından
13 haftalik
tarafından
Bebeğini daha hissetmemen normal korkma ama uyuma şekline artık dikkat et çünkü artık bebek büyüyüp karnın çıkmaya baslicak alışman lazım
tarafından
Yatarken ozellikle dikkat ediyorum sol tarafima yatiyorum ama uyku sersemi dönüyorum sanırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kac ayliksin canim
tarafından
Zamanla degisiyo belirtiler bi git istersen ama korkma yani illa her evresinde belirti olacak diye bisi yok
tarafından
Yok bende  mide bulantisi cok nadir oldu. Bas donmem hic olmadi gebelihin basindan beri sadece göğüslerimde hassasiyet vardı
tarafından
Hissetmemen nirmal şuanda ama kontrollerinide aksatma sen 1ay olmus bi gorun bemce
tarafından
Ikili tarama verdim sonucu almak icin gidecektim 2 hafta gec gideyim cinsiyetinj ogrenirim dedim bu ayin 11 de randevum var
tarafından
Hmmm iyi bakalim canim hakkinda hayirlisi
0 oy
tarafından

Bende hiç belirti yoktu sadece dediğin gibi göğüs hassasiyeti oldu ama zamanla o da kayboldu :D daha bebek küçük yüz üstü yatmak sıkıntı olmaz karnın büyüdüğünde yatamayacaksın zaten istesen de bebek müsaade etmeyecek.herkesde aynı şeyler olmayabilir korkmayın. He bu arada kızım 6 aylık oldu  doğdu :)  

tarafından
Bende de oyle hic belirtim yoktu sadece cok nadir mide bulsmtim var . O yuzden gogus hassasiyetim devam ediyor . Birsey olsa hassasiyet gidemiydi
tarafından
Yok canım bsey olmasıyla ilgisi yok. Ara ara göğüs hassasiyeti gider yeniden başlar. Göğüs hassasiyeti yok diye bsey olmuş demek değil. Ben düşük yaptım kürtaj oldum o zaman bile göğüs hassasiyeti vardı
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Neden 1 aydir doktora gitmiyorsun peki haberin olmaz doktora gitmezsen duzenli kontrole gdenlerin bile basina geliyor gitmeyen hic bilemez
tarafından
Ikili tarama verdim sonucunu almak icin gidecegim 1 haftada gec gideyim cinsiyetini ogrenirim diye bu ayin 11 de randevum var
(1,112 puan) tarafından
Ben bisey olcagini sanmiyorum sonucta hareketlerini hissedemezsin suan yuz üstü yatmamaya calis ama suan oda etkilemez alisma yeter korkutma kendini benimde belirtim yok pek hissetmiyorumda Allah korusun herkesin bisey olmus olamazki korkma
tarafından
Amin rabbim onlari hayirlica kucagimiza almayi nasip etsin.
(1,112 puan) tarafından
Amin insaalah
0 oy
tarafından
Karnın çıktıktan sonra zaten istesende yüz üstü yatamazsın canım merak etme şuanlık bi sorun olmaz bence 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Yüz üstü yatmaman için yastık ile yat, cnm faydası olur 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 568 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
79 cevap 3,759 göst.
0 oy
3 cevap 240 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ruken34 (1 puan) tarafından soruldu