0 oy
432 göst.
Aile kategorisinde (68 puan) tarafından
Ilk dogumun col kotuydu annem geldi yanima ama ben yine misafirle cay yap yemek yap ugrasiyordum 15 dikisimle bu dogumunda yine gelicek bir hafta kalicak  ne yapacam ilki 2 3 gun yatakta anca kalmistim kaynanamlarin evide kalabalik akil verin lutfen yani geldigince yasli anca cocuga bakar ama yine ben cay yap yemek yap diyo bana ya ne yapicam 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annenin evinde kal o zaman canim sana kendi evinde baksın 
(68 puan) tarafından
Ya ordada babam var erkek kardesim var
tarafından
Olsun canim ev bir oda değildir sonuçta sen geçer odana yatarsin büyük çocuğun da oynar dayısıyla dedesiyle
-Reklam-
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Annenin evin de kal kaynan ile mi yaşıyorsun ?
0 oy
tarafından
Allah aşkına yaa gelmesinler hastalık var dile getirsene sağlıklı bir dönemde değiliz açık açık eşine de kaynanada söyle eksik kalsınlar bı herşeyeden
(68 puan) tarafından
Ilk dogumum o kadar kotuydu ki anlatsam
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Millet geldiğinde başka odada yat çıkma iyi değilim de sen yeni doğum yapmış biri olaraktan kimsenin senden bırak çayı 1 bardak su istemeye de beklemeye de hakkı yok ;) ayrıca virüs hala devam ediyor nerden bileceksiniz ki gelecek birinde olmadığıni senin çocuğun milletin boğazindan daha değerli daha önemli ;)
(68 puan) tarafından
Ya iste annem diyo kalk cay yemek cay o bu simdi dedi ben yine gelirim beni bir korku sardiki bilmiyorum
(3,744 puan) tarafından
Sizde sağlık problemi yaratırsa bebeğine bakamazsan o zaman da kalk çay ver diyebilecekler mi ? Sakin yerinizden bile kalkmayin anne ben iyi değilim koyamiyacagim isteyen çayını kendi alsın deyin
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Niye misafir kabul ediyosunki 40 ciksin oyle gelirler mecburmusun o halinle misafire hizmet etmeye 
0 oy
(333 puan) tarafından

o gelmese yemek vs yapmiycakmisin??bende kimse gelmese bile dogumdan sonra yemektir,su bu yapmak zorunda olduklarimi yapmistim...nebiliyim bilemedim..:ermm:

0 oy
(50,804 puan) tarafından
kac tane bebek gormeye gidicem kaldi biri esimin halasinin torunu. virüs var ne cayi ne ikrami Allah askina ya kabul etmeyin kendini bilen zaten gelmez. 

annen cay koy dediginde canim acıyor koyamam de cay yani içilmese olunmez
(68 puan) tarafından
Ya ne yapim benim onceki dogum hiyayemi oku orda her sey yaziyor ilk dogumum resmen oldum oldum dirildim
(50,804 puan) tarafından
kiz bana niye kiziyosun ☺️ kendi canini kendin korucan
(68 puan) tarafından
Ben sana kizmiyorum o gunleri hatirladim ya ondan bir an sinirim bozuldu dogumdan nefret etim
(50,804 puan) tarafından
benimde doğumum ve sonrasi guzel degildi esimden Allah bin kere razi olsun en büyük destekcim oydu hakkini ödeyemem
0 oy
tarafından
Hadi o zaman  neysedw bu hastalik zamaninda kimseyi alma evine

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 562 göst.
25 Ekim 2020 Aile kategorisinde Esila65 (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 511 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 973 göst.