Ben 2 kere anamın evine gittim 3 yılda anca oturdu evliliğimiz. Zamanla anladık ki olduğumuz kabul kabul etmemiz gerekiyormuş birbirimizi değiştirmeye çalışmadan halen arada tartışırız ama geçiyor zamanla
Evliligimin ilk 2 yili Cok felaketti.Babami kaybettim.Psikolojim alt ust olmustu.Esim de beni hic anlamadi.2 defa esyalari topladim gittim.Bosanma davasini dahi actim.Galiba o dava acma isin rengini degistirdi.Disardan mudahil olan kisiler ayagini denk aldi. Sonra baristik.Ve Oyle yerli yerine oturdu ki hersey.Ben esimden baska hickimseyle yapamam.Asla da vazgacemem.Aradaki parazitleri temizleyin.Genelde o parazitler mahvediyor herseyi
10 aylık evliyim 26 haftalik hamileyim ... toplasan 2 kere tartışmadik ki küs uyumayız hep sarılır öperiz kırgın da olsak evin içinde balkona bile gitsek birbirimize haber verir öpücük alırız bence herkes de farklı ... insan gönül almayı bilmeli erkek kadın fark etmez değil evi terk etmek ayrı koltukta oturmayız yapısal bir şey bana kalırsa kimi esler sürekli didisir
Çok şükür hiç gitmedim 9 yıla gireceğiz
Bi ara çok kızdım evden çıkacaktım izin vermedi kapıyı kitledi zalim ıyiki yapmış boşa uzayacaktı barıştık 1 2 saat sonra yani her evde olur aileye yansıtmamak lazım şiddet hariç tabi
1,488,197 soru
24,326,667 cevap
345,517 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın