0 oy
3,576 göst.
Diğer kategorisinde (2,890 puan) tarafından
Bnm sevgisini ayırt edemediğim 3 tane en yakın arkadaşım 4 taane de ikinci derece diyebileceğim yakın arkadaşlarım var.

Bu 4 kişilik grupta ikisi birbirinin en yakını orda beni rahatsız eden Bi sorun yokken

İlk bahsettiğim 3 kişinin arasında şöyle Bi problemim oluyor: onlardan birinin yanında bu 3 kişinin birinden bahsediyorum mesela suratı düşüyor kıskanır gibi

Ya da hakkında olumsuz eleştiriye başlıyor bu üçünün arasını Bi türlü yapamadım

Öte yandan bnm 3 tane en yakın arkadaşım olmasından en fazla rahatsız olan arkadaşm kendisi de benden başka Bi kişi ile daha aşırı samimi bnde kızdan acayip negatif enerji alıyorum :)))

Arkadaş arasında bu kadar kıskançlık saçma değil mi yoksa doğal mı bilemedim umarım anlatabilmişimdir ne dersiniz? 

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yo kıskanmam istediğiyle samimi olabilir 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Oyle bi arkdsm.vardi  yoldan cikti iyice cok kiskaniyorsu kimseyle knusma vs  bnde daha konusmk istemedm 
(2,890 puan) tarafından
Neden oluyo ki bu sahiplenme
+1 oy
tarafından
Kocammi bu bu kadar kiskaniyim ")
+1 oy
tarafından
İlkokuldan liseyi bitirene kadar birlikte oldugum bı arkadaşım vardı başkasıyla kantine tuvalete bile gidince benden izin alırdı:)izinsiz gidince sıraları ayırirdik çok seviyordum.
(2,890 puan) tarafından
Bnmde var öyle ilkokul 1den itibaren lise 1 dahil aynı sırada geçti sonra Bn sayısal o eşit ağırlık sınıf ayrı ama her teneffüs ve yemek araları birlikte evde aynı mahallede üniversite de o Niğde ye hergün telefonda:)) şimdi 29 yaşındayız hala her gün telefonda :)) Bn 5 yıldır evliyim o bu ay evleniyor mahalleme taşınıyom düşün:)
tarafından
Arkadaşlık güzel bı şey :)
(2,890 puan) tarafından
Aynn hiç gerçek arkadaş bulamayan insanlara bu samimiyet saçma gelir yalan dünya sonuçta çıkar için insanlara dayanan insanlarla dolu etrafımız
tarafından
Aynen öyle
(2,890 puan) tarafından
Bnce dostluk annelikten sonra dünyanın en güzel duygusu işin içinde çıkar yok nefsi duygular yok
+1 oy
tarafından

Liseden beri can ciger oldugum bi arjadasim var universiteye gittiginde ordaki arkadaslarini cok kiskanirdim. Bi de özlüyodm da ondan heralde. Zamanla geçti o duygum kabullendim :D

(2,890 puan) tarafından
%50sine normal geldi kıskançlık olayı
Bn kimseyi kıskanmıyorum ama o bahsettiğim kızda sinsi bişey hissediyorum nedense
+1 oy
tarafından
Unideyken evet . Artık evlendim ve hiç arkdasim  yok .olanlarla sadece  teknoloji  üzerinden knsyorz. Yanı okuldan sora kimseyle hic  arkds  olmadım binadakiler dedikodu yapan ve büyük kişiler  
0 oy
(2,102 puan) tarafından

Ben kiskanmam arkadas sonucta isteyen istediğiyle görüşür samimi olur konusur :)

(2,102 puan) tarafından
Kendi oluyo sana gelince yok :)

Bende sinir olurum oylelerine Allah kolaylik versin canim :)
(2,890 puan) tarafından
Ys cnm bnm Bi tanesi 22 yıllık onun yeri apayrı diyom diye sinirinden gitti Bi arkadaş buldu tribini yediğim :)))))
(2,102 puan) tarafından
Hahahah Allahimm  :) paylasilamiyosun ne guzel iste  :)

Benimde vardi 18 senelik bazi sevmedigim hareketleri oldu gorusmeyi kestim senelerdir gorusmem o oldu kimseyle samimi arkadaslik kurmam kafam rahat :)
(2,890 puan) tarafından
Sevmediğim hareketler sergiliyosa zaten o arkadaşlık dostluğa dönmüyor
(2,102 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
tarafından

En yakın arkadaşım yok lisede olmuştu  o durum yakın arkadaşım olmaktan çıkardım kökten çözdüm olayi:D

(2,890 puan) tarafından
Birine en yakın arkadaş demem için en az 5 yıl lazım benimde.
En yakın arkadaşlarımın da biri 6 biri 7 biri 22 yıllık
0 oy
(3,762 puan) tarafından

Ben kıskanırım daha çok sahipleniorm değer verdiğim insanları değer görmek hoşuma gidiyor mutlu oluyorum ben biram arkadaşı bana yazmayınca bir süre bile kendi kendime tribe giriyorum ama snra geçiyor hemen :angel:

Arkdsm yok zaten ben az ve öz dusuncdym ne kdr bir sürü arkdsm olsun istesemde yapamıyorum 

(2,890 puan) tarafından
Bnmde çok yıllara ihyacım var
Birbirini kırmadan 5 yıl geçiriyosak yakın arkadaş olabiliriz
Ama mesajda trip olayı yok bizde :)
(3,762 puan) tarafından
Benim başlı takldgm yerler vardır onlari yapıyorsa bir insan uzaklasirim zamanla.
Trip atmam diyecgm var ise direk söylerim
Ben sevdgm insana çok değer veren biriyim maalesef
0 oy
(29,821 puan) tarafından

Kıskanacağım daha önemli kişiler var:D isedigiyle görüşsün konussun hiccc takmam  

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Çok saçma bana göre 29 yaşındayım bu yaşıma kadar dost  diyebileceğim 3 kişi oldu onlarda ayrı ayrı birinin sürekli takıldığı çok samimi birkaç arkadaşı daha vardı hep anlatırdı onları bana Hiç bir zaman yorum yapmadım beni ilgilendirmez galiba insan eşini kıskanır sevgilisini filan kıskanır arkadaş ne ya 
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Çok sacma bende kıskanmam
0 oy
(772 puan) tarafından
İki tane yakın arkadaşım wardı lisede biri Nevşehir e gitti okumaya bende samsuna o oaraya gittikten sonra beni unuttu yerime başkasını koydu tabi çok üzüldüm kavga ettik lf soktuk fln o beni 3yıllık arkadaşını değilde dah bi kaç aydır tanıdığı arkadaşını seçti sonuç mu ne sonuç 2buçuk yıl fln konuşmadık o okulu bitirip geldiğinde tabiki o arkdaşlığıda bitmiş oldu okul bittikten sonra yüzünü gördü onun ve döndükten sonra okadar kavga edipte hiç küsmemişiz gibi kaldığımız yerden devam ettik tabi ara ara laf sokmadım değil yanii eşimi kıskanmam arkadaşımı kıskandığım kdar neden bilmiyorum eşin için öle desen ölürüm öylede sewiyorum yani 
(2,890 puan) tarafından
Valla Bn Bi daha barışmazdım:)))
(772 puan) tarafından
Kürkçü  dükkanı misalii biliodum öyle olacağını :))
0 oy
(553 puan) tarafından
Genelde o kıskanılan paylaşılamayan taraf ben oluyorum bunu kendi ağızlarıyla söylüyorlar bende kendime şöyle bir formül buldum 3lü toplanma yapmıyorum başbaşa görüşüyoruz
(2,890 puan) tarafından
O duyulunca o da kıskanılıyo:))
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Cok sacma bence arkadaşı kıskanmak. Ne kadar enyakinda olsa adı uzerinde arkadas. Herkesin onceligi olmasi gerektigi gibi bejimde onceligim ailem. Ben mantiksiz buluyorum saddece dusuncem bu  :)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bana sacma geliyor arkadas arkadasi niye kiskanir niye kisitlar ckk sacma ya 
0 oy
(701 puan) tarafından
 bu kadar da kıskançlık olmaz. Çok seviyor olabilir ama bu kıskançlık abartılı. 
(2,890 puan) tarafından
Annenin çocuğunu sevdiği gibi seviyormuş :)
(701 puan) tarafından
:)) nasıl bir sevgi o ben şok
(2,890 puan) tarafından
Ben alıştım yıllardır:)
(701 puan) tarafından
:)) hahaha
0 oy
(253 puan) tarafından
Yok canim ne kiskanmasi
0 oy
(53,475 puan) tarafından
postu okumadim oku basliga gore yazayim kiskanmam neden kiskanayim ki hosuma gidiyor baskalariyla da vakit gecirmesi
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Kimseyle cok yqkin qrkadas olmam 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 791 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 878 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aslkyx (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 459 göst.
29 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 527 göst.

Kategoriler

1,455,107 soru

23,878,865 cevap

321,252 kullanıcı