Gece sene aralık 3 de evlendim. İlk 3 gün evimde durdum. Sonra hoppa direk kaynana evine. Kaynanagil sera falan yapio. Yanı karpuz kabak ekiyorlar. Bi gelinliğimi yaşayamadım. Çok zoruma gidiyor. Aha şimdi bile kaynanadayim. Yemek yaptım pilav yaparken çocuk agladi.
Bi ona kosusturiyrum bi ona bıktım artık
Kendi evin varken mi orda kaliosun
Kndi evin var ama onlarin yaninda mi kaliyon
Senin gibi benim üst Komşum var.oda uç dört gün ilk zaman evinde durdu.şimdi sabah yedi kaynana evine gece oniki bir gibi evine yatıya gelir. İki yıl oldu kar kış demeden bebeği doğdu yine gitti.en son bebek bronşit oldu kaynana sı hala gelecen diyor. O gelin de bıktı ya kocasıda gıdecez diyor bazen bir kaç gün yatıya kalıyorlar.bencillik tamamen en güzel günleri zehir ediyorlar gelenlere.zor anam zor kocanla anlaşman lazım ev konusun u.bı de yeni gelinleri niye bir kaç yıl kendı hallerine bırakmazlar ya sasıyorum nolacak yanı oda evinde kalsın kendı evini idare etmesini ogrensın . ama yok illa bı kaynana süzgecinden geçirecekler gelinlerin pestılını çıkarıp evini ayıracak lar
Bende kaynanamla yaşıyorum kendi evim olsa ne olursa olsun gidipte kalmam orda kaynanayla yaşamak nedir iyi bilirim herşeye karışıyor eşimin izinli gününde burnundan getiriyo bugünde izinli eşim Sabah beraber kahvaltı ediyoruz geldi yine dır dır konuştu kaçırdı kocamı evden
Benim esimde pek merakliydi annesiyle oturmaya. Evlerimiz dipdibeyken bile gece orda kaldigimizi bilirim. Bi ara tutturdu tasinalim diye. Sen otur ben kendi annemlerde kalirim illa baska yerde kalinicaksa dedim. Olay kapandi
Ah canım bende aynı binada oturuyorm insanı sinir hastası ediyorlar bugün kizkardesleri geldi yalandan kaçtı evden hemde kendi evinden dedim ben gidicem bana güvenme yok sen hallet işini dedi içeri girdi ben gelene kadar oturun dedi kaçtı gitti kardeşlerinden gelene kadar da oturdular ben kadınlara bişey demiyorum benim kaynanam degisik insan ablasıyla oturur ama annem gelse başımızda bekler napiyolar ne konuşuyolar diye
Aayy bnde oyleyim 4 senedir evimi *** goturuyor iki dk evime temizlige gtsem oesime gliyor yda kizi gnderiyor yda tlfnumu ariyor bittimi dye bazen yarim birakiyorm bznde hic temizleye.iyrm varsa yoksa onun evi ymk cocuk ztn hamileym ondan snrada adimi pis koyyor annemlere sikayt ediyor kizinizn evini *** goturuyor dye hic demiyorki birakmiyorumki isini gorsun hic gezip tozamiyorm millet fink atiyor bnada sen niye gezmiyon hava almiyon bu genclik birdaha glmz eve arkadas sesliyemiyorm gece hamileyim atistramiyorum ayni apartmandayiz inip cikip bisilef almaya eriniyorm ev tam takir kuru bakir su iciyorm bnde
1,495,579 soru
24,431,976 cevap
352,574 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın