0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından
Önceden yakın olmasada bir arkadaşım vardı hergün beni arardı konuşurduk ben kozmetikte çalışıyordum o zaman o evdeydi benide yanına aldır dedi aldırdım yanıma birlikte çalışmaya başladık...Benim çalıştığım yerde ortamımız çok güzeldi 20 kişilik ekiptik yakın arkadaşlarımdan biri hamile kaldı yemek sırasında beklemesin diye arkadaşım kızlar Aylin hamile biraz anlayışlı olun yemeğini ilk o alsın dedim  dedim hamile olan arkadaşımda çok sakin içine kapanık kafasına vur ekmeğini al derler işte öyle... Neyse bizim ekip çok sevindi tebrik etti herkes sırasını verdi yemeğini aldı falan biz üçümüz oturduk hamile olan arkadaşım işe soktuğum arkadaşımla birlikte yemeğe başladık... Bana o sonradan gelen arkadaşım neden hamile olduğunu söyledin kendi söylerdi dedi ben yemeği yiyemedim birşeyde diyemedim yemeği bıraktım indim aşşağı 10 dakika sonra hamile olan arkadaşım geldi oda yemeğini bırakmış.. Ertesi gün kız işe gelmedi işi bırakmış bu hamile olan arkadaşım ben indikten sonra kıza sen bizim buradaki arkadaşlığımızı nerden biliyorsun o ne ben ne demiş mutfakta çok bağırmış buna o sessiz sedasız kızın içinden canavar çıkmış diğerleride öyle anlatıyor.. Sonra ben birdaha bu insanla görüşmedim.. Bana sabah doğuma gideceğini yazmış seni kırdım zamanında özürdilerim demiş.. Ben şimdi hastaneye bişey göndermek istiyorum çiçek göndersemmi bilemedim ama hala kırgınım çiçek olurmu kızlar (hakkınızı helal edin biraz uzun oldu) 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim kafam tam oturmadi daha ayilamadim sanirim ama çiçek iyidir. Çiçek olur :D

-Reklam-
0 oy
(140,992 puan) tarafından
Çicek degilde kap kek buketi gonder cok guzel gorunuyo
0 oy
(112 puan) tarafından
Çikolata güzlr olur :) 
0 oy
tarafından
Anlamadım konuyu .ama evet  tatlı ya da çiçek yolla 
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Belki şu olaylar gecince evine bebek görmeye gidersin olmaz mı? 
(554 puan) tarafından
Yok canım gidemem bunuda nezaketen yapmak istiyorum benden çıksın diye
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Madem doğuma gideceğini haber vermiş nezaketen bir çiçek göndermen hoş olur. 
(554 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Hastaneler genelde çiçeği kabul etmiyor canım..
(554 puan) tarafından
Ne olabilir peki canım fikrin varmı?
(3,188 puan) tarafından
Butik kekler olabilir..
İsmine özel çikolata olabilir..
Bebek bezinden pastalar var öyle birşey olabilir..
Yada meyve kurusu, ceviz vs olan sepetlerden gönderebilirsin.. süt arttırıcı etkisi de var güzelce yer.. :)
Bana arkadaşlarim çikolata vs getirmişti.
0 oy
tarafından
Sen boş yere kirilmissin bence :/ 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gulhancakmak123 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
16 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eymen Alim25 (1,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 330 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,724 soru

23,624,895 cevap

307,001 kullanıcı

...