0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından
Kızlar 12 haziranda doğum yapcam Allah nasip ederse. Babalar Günü 21 haziranmış. Bi oğlum var bide kızım olcak inş. Aslında en büyük hediyeyi veriyorum eşime ama yinede ikisi adına bişeyler almak istiyorum ne olabilir değişik fikirler olsun lütfen :) 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kol saati olabilir ...

(151 puan) tarafından
Çok var cnm yaa saati tesbihi bilekliği vs
-Reklam-
0 oy
(122,990 puan) tarafından

Kiz bende ne alcami dusunuyom da kuzey ece napiyo :ermm: :D icerde son gunleri 

(151 puan) tarafından
Kız susa kuzey ece deme benim kızıma:) kendi oğlunuda kız yapıyon farkında değilsin
:)))) değişik fikir bulursan banada söyle
0 oy
tarafından
Ayakkabı       al
(151 puan) tarafından
Ayakkabıyı geçen babalar gününde aldım cnm bi sürü ayakkabısı var en markalısından. Zaten ayakkabı takıntısı var yasakladım ayakkabıyı ona
0 oy
(7,226 puan) tarafından

:ermm: bizimki sevmez özel günleri.

0 oy
(2,090 puan) tarafından

Ismine karar versinmi canim :)

Ikisinin resmiyle pano olabilir cicek sepetinde var  :)

(151 puan) tarafından
Yiğit efe & YAĞMUR ECE Olcak inşallah cnm da ozaman foto işi yaparsam doğumdan sonraya kalır sipariş
(2,090 puan) tarafından
Oglumun babasiyla resmini yaptir

kizin icinde orda yazili zibinlar oluyor babalar gunu icin ozel yazilar ismiyle  ondan yaptir.giydirirsin babalar gününde
(2,090 puan) tarafından
Yagmurrr en sevdiğim icin hayirlisiyla dogsun. adiyla buyusun insallah canim :)
(151 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm çokta içime sinmedi bana başka bişey bulamadım yiğit efeye anca uydurduk koyduk gitti artık bende alısırım heralde
0 oy
tarafından

Benimde normalde 7 gunum var ama bakalim gecikme yada erken olabilir ilk olunca. 

Babalar gününde oglumuz doğmuş olacak ve esim hep kişisel termos istiyodu hastanede hasta danisman ve sıkılınca falan kahvesini evden goturmek istiyordu cay vs icerim diyordu. Bgun sparis verdim isimli celik termos buyuk bas harfi yazacak ve altinda ismi

Sevinecegini düşünüyorum çünkü istediği ve ihtiyac duyduğu bişey parfum saat kiyafet klasik aldigim seylerdi zaten. 27 haziranda benim doğum günüm bakalim o napacak:D fotodaki ornek

image

0 oy
(772 puan) tarafından

Ben bu şekilde tşört yapmıştım canım baba evlat diye tabi anlamını kendimce düzenleyip yazmıştım:D

image

(772 puan) tarafından
Aile boyu beşiktaşlı olduğumuz içinde kanat eklemiştim :)
0 oy
(333 puan) tarafından
Ben instgaramda bi sayfada bebek zibini gördüm bu seneki babalar gunu hediyen benim diye ondan yatırabilirsin bende dogum yaptıktan 15 gun sonrq esimin dogum gunh onun icin yaptıracağım insallah:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
13 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ervaaaa (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 408 göst.
31 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
2 Haziran 2023 Aile kategorisinde Annne3 (194 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,461 cevap

36,631 kullanıcı

...