0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (5,328 puan) tarafından

Kızım 11 aylık . Boğazında ve kulağında enfeksiyon olduğu için antibiyotik kullanıyoruz. Bugün 2. Gün oldu kullanali. Kızın poposu berbat halde pişik olmus ve pisigi kanıyor. Ne yapabilirim? Başına gelen biseyler onerecek olan var mı?:ermm:

9 Cevaplar

0 oy
(381 puan) tarafından
Pudra kullan bence kızıma iyi gelmişti yada hametan pişik kremi geçmiş olsun inşallah geçer canım. 
(5,328 puan) tarafından
Tamam kuzum pudra aldirayim eşime kullanayım çok sagol
tarafından
Pudra kullan cnm kızarıklık olunca pudra kullaniyom anında geciyo eşim eczaneden almıştı herşeye iyi geliyo markası( utalk) aldır  eşine leke filan oluyodu geçti şükür benim kızımda pişik olmadığı zaman hiç birşey surmuyom
(381 puan) tarafından
Rica ederim canım  inşallah size de iyi gelir
(5,328 puan) tarafından
Çok sağol canım deneyecegim
-Reklam-
0 oy
(10,466 puan) tarafından
Ahh elifim yaa neler çekt8 yavrucak of kıyamam :((( sudocrem var mı kzum pişik için :(
(5,328 puan) tarafından
Sorma gitsin :(( boğazı ağrıyor belli kulağında aynı gece olsun günduz olsun uyuyamiyor. Ateşi ayrı bı mesela zaten pisikte eklendi üstüne içim parcalaniyo ona olana kadar baba olsaydi keşke diyorum en azından neden ağrıyor ne yapmam gerekir bilirdim :(((
(5,328 puan) tarafından
Sudacrem denedim bı ise yaramadı :(((
(10,466 puan) tarafından
Aynen Allahm onlara gelen en ufak bişey bile bize gelsin :(
Kzum zeytinyağnı hafif ılıtp sür bide.
(5,328 puan) tarafından
Tamam kuzum onu da deneyeyim:/
0 oy
tarafından

imagettavsiye ederim çok iyi krem 

(5,328 puan) tarafından
Nereden bulabilirim kuzum?
tarafından
Eczanede satılıyor canım
0 oy
(414 puan) tarafından
Kuzum gecmis olsun ilk once islak mendil kulaniyorsan kulanma duru zeytin yaglik sabunu var her alt degistirdiginde yika sonrada pisik kremini sur islak mendil cogaltiyor pisigi 
(5,328 puan) tarafından
Tamam kuzum bu ara keseyim ıslak mendili çok sağol önerin icin
0 oy
(32 puan) tarafından
Bebanthen kullan kesinlikle hem yumusatiyor ve kizimin iki gecede gitti ayni sekildeydi 
(5,328 puan) tarafından
O pek etki etmiyor kuzum onu da kullandım
(32 puan) tarafından
Valla ben 4 cesit kullandim hatta doktor en sonunda iki ilaci karistirip ver dedi agir ilaclardi yine gecmedi . Bebantheli kullandim gecti oneren de coktu belkide her cocugin cildi ayni degil dogrudur  . bide islak medil kulanama  islak mendili biraktim sulu mendiller aliyorum kizima suan 4 aylik
(5,328 puan) tarafından
Tamam canım ıslak mendili de bırakayım bu donem
0 oy
tarafından

Canım mantar olmuş hametan travazol diye bir krem vermişdi doktor ilk oğluma ondan kullandım ikisini karıştırıp 1 haftaya kalmadan geçdi birde bezini değiştir dediydi bana değiştirdim birdaha olmadı hiç ara arada ıslak mendille silip kurula demişdi açıkda kalsın nefes alsın ondan sonra bezle diyodu hep

(5,328 puan) tarafından
Kuzum bizimki antibiyotik ten dolayı oldu bez ile alakalj olduğunu sanmıyorum:// eczaneye bı gitmek gerek sanırım ://
tarafından
Aynen oraya bir sor bakalım
0 oy
tarafından
Canım travazol kullan çok iyi geliyor akşam sür sabaha Allah'ın izniyle hiçbişey kalmaz 
(5,328 puan) tarafından
Tamam kuzum onu almam lazım eczaneden eşime soyelyim alsin
tarafından
Mutlaka al canım gerçekten çok iyi geliyor afedersin benim bile kolumun altı piştiğinde ben de sürüyorum bana da çok iyi geliyor
(5,328 puan) tarafından
Tamam kuzum sağolasın alayım en azından evde de bulunsun
tarafından
Inşallah tez zamanda geçer canisi
(5,328 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
tarafından
Benim oğlum ishal olmustu pisik yapti oda burda sordum bende bi arkadasim sanayağ dedi bir arkadasta nişasta yada pudra dedi bende once guzelce sabunla yikadim poposynu ardindan kuruladm ve sana yağ sürüp uzeerine nişasta serptm iki gün sürmedi ya tavsiye ederm mutlaka
(5,328 puan) tarafından
Çok sağol kuzum evde bulunan malzemeler sonuçta onu da bı deneyim
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Beponthol ve zeytin yağı sür kuzu zeytin yağı çok iyi geliyo 
(5,328 puan) tarafından
Tamam kuzum deneyeceğim insallah
(1,256 puan) tarafından
Gecmis olsun op yerime
(5,328 puan) tarafından
Sağol canım öperim❤️

İlgili sorular