0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç korkmayın çok rahat oluyor gerçekten benim boyum 150 suni sancı aldım kendi sancim yktu orda benim 2 katim be kadın ağlıyor normal yapamam dıe ben ona cesaret verdim doktor hep ilk seni doğuma alicam çok iyi gdiyosun dedi motive etti doğum yaptım dikiş hiç hissetmedim hemsireyle gule oynaya doğum yaptım kesik hissetmedim hiç hemde neyse dikiş bitti kalktım masadan yürüyerek sanki doğum yapan ben değilmişim gibi masallahhh saçımı toplaya toplaya bebeğimin yanına gittim 36 haftalık ti ama kuveze girmedi cok şükür o kadın 5 dakika sonra doğurdum benden sonra 41 haftalık ti ama hep korkudan bebegı oksijensiz kaldı kuveze alındı lütfen korkmayın dayanilmick gibi deil bitiyor 

11 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
37 haftalık olduk böyle postlar gerçekten motive ediyor benii 
tarafından
Gerçekten canimmmm bunları yaşadım cok şükür cesaret lazım
(2,071 puan) tarafından
Benimde tam tersi normal doğuma cesaretim var sezeryandan aşırı korkuyorum korktuğum başıma gelmez umarimm
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Benim boyum  150 ama doktor  sen nromal doğurmazsın  dedi:angel:

tarafından
SAKIN inanma benim boy kısa kilo var ama çok şükür doğurdum
(2,091 puan) tarafından
Canım ben geçen sene yaptım doğumda  doktor  senin bebeğin  kafasi  büyük dedi bana  pelvis yapın  uyumuo  dedi  iyi düşün  dedi bana çok keserler  dedi bende acilman  olmadi hiç sezaryan olmuştum
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Ya Allah razı olsun sizden bu sitede okudum doğum anısını birinden resmen doğuma dair ne varsa mahvetti korkudan beni :( bende panik atak da var iyice tedikledi:(
0 oy
tarafından

Evet gercektende sadece cesaret ve kendinizi motive Edip ben doguracam ve yapacam demeniz yeterli, zaten rabbim cesaret veriyor...

0 oy
tarafından
Kesinlikle normal doğumdan hiç korkmayın gelip geçiyor doğum olduğu an unutuyon bile 
0 oy
tarafından
Bencede ya çok göz korkutuyolar ben sancımin çoğunu evde çektim adet sancisi gibi yani hastaneye gidince de çok beklemedim doğuma alınınca doğum dikiş va hepsi bı saatte oldu çıktık . Doğum çok mucizevi bişey yani başka şeylere benzemiyor kesinlikle. Hatta bana doktor doğdu dedi ben kandiriyo cesaret veriyor sandım sonra bı baktık hoop kucağıma koydular 
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Aynen öyle canım maşallah 

Sakın korkmayın ve kasmayın kendinizi ben ki sezaryenden sonra dikişsiz kesisiz epiduralsiz normal doğurduysam siz temelli yaparsınız ☺️☺️
0 oy
(739 puan) tarafından
Bende çok korkuyordum ama kokacak bir şey yok banada iki suni sancı taktılar ondan sonra çok kolay bir şekilde doğum yaptım
0 oy
(6,166 puan) tarafından
İnşşalah bnde normal olurum bnde sezeryan dan korkuyorum nedense
0 oy
tarafından
Bnde 38. Haftada suni sanciyla dogurdum canim suyum onceden geldi zor ama insan unutuykr bebegi kucagina alinca
0 oy
(5,892 puan) tarafından
Ayy cnm bende çok korkuyorum son postuma bakarsan anlarsın bide utanıyorum yaa 

Yüce rabim bebeğini sağlık versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,062 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,274 göst.
11 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy