0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gitmek zorundayım ama icimden gitmek gelmiyo aksilik gibi okanda alerji olmus kabarmis vücudu mecbur gidicez siz gidiyomusunuz asilar ne durumda kizlar

17 Cevaplar

0 oy
(152,706 puan) tarafından
Biz dun aşı olduk yaa ins ateşsiz atlatirsiniz 
tarafından
Yikadim bende az once atesi olur yikama filan derse ins olmaz saol canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun canim tez zamanda gecer insallah 
tarafından
:) oyy kalbini seveyim senin
tarafından
Kurban olurum sana ❤❤ ::))
Canim diyet grupumuzu gördünmu sahaba post acti
0 oy
(5,053 puan) tarafından
Martta gitmiştik kuzu 1 yaş aşımızı olmaya o zaman virüs bu kadar az değildi aşılar önemli aksatma git yaptır hemen aşı olduktan sonra eve geçersin
tarafından
Aynen kuzu öyle yapicam 5 dkda gidip geleyim yakın zaten bizim binanin arkasinda hemen bi tek Ali kalmis hemsire arkadasim erteledik haberlestik artk getir yapalm dedi gidicem mecbur
0 oy
(9,649 puan) tarafından
Gitmek zorunda kaldım kanka 18. Aylık aşısına ebe her hafta 2 3 kere aradı en son aradı gelmiyosaniz asi reddi yazicam dedi tamam dedim zar zor eşimi ikna ettim ebeyi de ikna ettim arabada yaptı asiyi sağolsun..   kilo boy olcimunude evde yaptım yazdım kağıda verdim
tarafından
Ayy ben cok zor ikna oldum hemsire arkadasim zaten kimse olmaz dedi insallah olmaz ya cok korkuyorm ama yaptirmasam olmaz :/
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Yarin bizimde aşı var :(
tarafından
Aynen mecbur gidilcek 10 aylik bizim kızamik sizinki ?
(589 puan) tarafından
9. Ayda yapılmıyor mu kızamık?
tarafından
Evet biz geciktirme yaptik o yuzden bu ayda
(589 puan) tarafından
Anladım canım bizde yarın gitcez bakalım
(4,721 puan) tarafından
Bizim 6. Ay asisi canim
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Canım bizim hemşire de çok iyi sağolsun oğlumun aşısında sbah çok erken çağırdı hiç kmse gelmeden getir yapalım dedi 9 aylık aşısını. Sonra benim tetanoz aşım vardı onun içinde ayrı gün verdi zaten bekletmedi giderken maskeli eldivenli gittim. Eve gelince de üstümü başımı banyoda çıkardım makineye attım sorun olmadı yani 
tarafından
Ayni bizim hemsirede öyle saolsun bende dikkat edicem mecbur gitmem lazim
(1,117 puan) tarafından
Aynen cnm mecburuz. Yarın kendim hastaneye gidicem artık vakti geldi 2 aydır virüsten doladı gitmedim bir aydır da randevu denk getiremedim malesef 3 ay oldu gitmeyeli maskemi eldivenimi dezenfektanimi alıp gidicem artık cnm. Bazı seyelr için mecburuz keyfiye gezmiyoruz sonuçta
tarafından
Ne zamana kadar erteleyebilirzki mecbur dikkat edip gidicez Allah kerim korur insallah senn ne icin gidiceksin canim
(1,117 puan) tarafından
İknciye hamileyim cnm rutin kontrol
0 oy
(11,235 puan) tarafından
Cnm hepsine gittim şimdi temmuzda gene var mis ona da giderim girmeyecektim bende daha doğrusu eşim gitme götürme dedi kuzeni var doktor diğeri ebe bebekle ilgileniyor mutlaka yaptırın dedi mecbur gittik 
(11,235 puan) tarafından
Kuzum o kadar tedbir alıyorlar ki sağlık.ocagi hastaneler sende tedbirli ol ınşaallah sağ salim biter asiniz hiç huysuzluk bisey olmadan ❤
tarafından
Insallah bakalim tedbiri elden birakmak yok :)
(11,235 puan) tarafından
Kız bu aşılar bitmez hahah ne çok.asi var yaaa bi bebemin aşısı bitmeden diğeri başlayacak sağlık ocağı 2. Yuvam olacak ☺☺☺☺
tarafından
Saglik ocagina yakin yere tasin :D Allahtan bizimki yakin kiz .d
(11,235 puan) tarafından
Hahah kız allahtan yakın yoksa ne yapardım bilmem ya
0 oy
tarafından
Git kuzum sağlık bakanımız bile bebeklerin aşılarını kesinlikle ihmal etmeyin virüs var diye dedi 
tarafından
Gidicem kuzum mutlaka Allah korusun esirgesin bizde tedbirimizi alalim
tarafından
Aynen canım bebişlerimizin dirençli olması lazım..
tarafından
Tabiki :)
0 oy
(381 puan) tarafından
10 gun önce 2 aylik verem aşısı yaptırdık kızım baya ağlamıştı ateşi falan çıkmıştı kolu şişmiş ti verem aşısı biraz kötü geçiyor diğer aşılar gibi geril bence git yaptır canım aşılar önemli ben gittiğimde tek tek alıyorlardı hemen bittirip eve gelmiştim 5 sadık bile surmemisti inşallah sizin ateş falan çıkmaz geçmiş olsun şimdiden 
tarafından
Tesekkür ederim canim aynen 5 dakika bile sürmez hemen gider gelirim y
0 oy
(3,762 puan) tarafından
Bizde pazartesi günü sabah gidicgz 18aylik asiya
tarafından
Ne cok asi var kiz bitmiyo hersey saglik icin iyi olsunlar yeterki yavrucuklar
(3,762 puan) tarafından
18ayljk dan snra artık okula gidince aşıları var snrm cnm aynrn kuzum iyi olsunlar da ne yapaljm
0 oy
(13,661 puan) tarafından
Bizim de bu ay nimetrix aşımız var önlemleri alıp mecburen gidicez canım
0 oy
tarafından
Bizde virüs ilk çıktığı zamanlar 1 yas aşısı  yaptirmistik mecburen 
0 oy
(673 puan) tarafından
Bizde dün aşı olduk şükür ateş filan yok ama çok ağlıyo deminden beri calpol verdim şimdi sakinleştide öyle sallıyorum. İnşallah kolay atlatırsınız
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Dün olduk şükür 9 ay aşısı sizde gidin ve iğneden önce  alerji olduğum mutlaka soyleyin
0 oy
tarafından
Git mutlaka kuzum ihmal etme. Bende 2 -3 gündür hastanelerde sürüyorum git gel git gel. Bugüne randevu bulamadım yarın goturcem kızımı enfeksiyon olmuş boğaz ve kulagi. Atesi çıkıyor 4 gün olcak bugün. Antibiyotik ve ateş dusuruculeri iciriyorum. Poposu bı pişik oldu ki öyle böyle değil uyuyamadi yavrum. Kanıyor resmen poposunun eti :((
0 oy
tarafından
Tam salgın dönemine denk gelmişti cnm Bnim oğlumun Da yaptırmıştık mecbur tek kullnmlık alt açma lar dan aldırdım eşime yatacağım yere serdim işimizi hızlıca halledip hmn çıktık 
0 oy
tarafından
Bu zamana kadar ozel olsun normal olsjn hep yaptirdim ben

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,444,262 soru

23,731,263 cevap

313,526 kullanıcı

...