0 oy
695 göst.
Aile kategorisinde (372 puan) tarafından

Ah gece gece rezil oldum. Kızım uyudu bende banyoya gırmem lazımdı banyoya gıttım. Bırlık oturuyom. Neyse banyo sırasında bı baktım kızım nasıl aglıyo. Oyle kopuklu ıslak halde havluyu aldım cıktım bı baktım kaynanam odama gıtmıs bıle kzın sesıne. Kayınlarımın odasının ısıgı da acık. Onlarda kızın sesine kalmışlar:woot:. Ben mecbur gerı banyoya gırdım cıktım geldım kaynanam hala odamda kızımı pış pışlıyo. Ama cok utandım. Kocam sa got unde pıreler ucuyor vazıyette uyuyo. Hıc uyanmadı nasıl uyuduysa:getlost:  valla ama ben cok cok utandım. 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gördümu gördümu :D
(372 puan) tarafından
Benı mı evet. Gordu tabı. Ben kosarak çıktım kı kımse uyanmadan odaya gırım o bnden once gırmıa bıle meyersem
tarafından
Gözü gönlü açılır bosver
tarafından
Takma onda suç girmeseymis
(372 puan) tarafından
Orası oyle valla.
-Reklam-
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Ayyy ge cmis olsun :)

(372 puan) tarafından
Sagol tatlım. Hfhgh
0 oy
(50,853 puan) tarafından
birlik oturunca mecbur seste duyuluyor banyoya girdiginde anlaşılıyor canim
(372 puan) tarafından
Ayn valla özel mözel yok kalmıyor
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Ne varki utancak anlamadim normal bsiey bu kaynananda baksin birazcik nasil olsa birlikte oturuyomussunuz sende rahatca yikansaydin
(372 puan) tarafından
Öyle de sozde herkes uyumustu bende gızlı gırıp çıkacaktım.  Ama kızım sag olsun butun evı uyandırdı
(1,114 puan) tarafından
Aman iyi yapmış cocuk oyle gizli girip cikmak mi olur ayni evde hic sıkma kendini sennde evin orasi madem birlikte yasiyosunki ben cok karsiyim bi ise yarasinlar baksinlar azicik
(372 puan) tarafından
Ay keske sendekı kafa bende olsa valla
(1,114 puan) tarafından
Ayy bilmiyorum ben olsam hic takmam ayri ev acmamislar sonucta ozman o ev senn demektir hic cekinme :)
(372 puan) tarafından
Ev yaptık cok sukur. 1 aya cıkıcam ınsallah. Ama 3 yıldır beraberım
0 oy
(13,316 puan) tarafından
İkinizde girmediyseniz yani sırayla seni duymuşsa banyoda ondan kalkmıştır kadın. Birlikte zor bu işler ama yapacak bir şey yok biz alt üst ben bile gece sifonu çekmeye bile utanıyorum 
(372 puan) tarafından
Off ayn oyle valla. Ne yapım tasınacam bende 1 aya Insalalh
(13,316 puan) tarafından
Az kalmış sabret birlikse zaten alışmak zorundasınız karşılıklı. Kadın da sen rahat et diye kalkmıştır belki
(372 puan) tarafından
Orası oyle tabı ama ben utandım
(13,316 puan) tarafından
Olsun çocuk da kendi kendine gelmedi sonuçta insanlık hali bu
0 oy
tarafından
Sen yine çıkabilmissn WC banyo birlikti o zamanlar banyo kapısı eski zorla kapanıyor açılıyor ben girdim tam çıktım kapıya elimi attım kapı açılmıyor gulermisin ağlarmsn resmen 1 saat banyoda kaldım eşim uyuyo insan bir der ki bu kadın nerde kaldı uyumuş kimse uyanmasın diye resmn kapıyi açmaya çalıştım Allah'tan açılmıştı :))))
(372 puan) tarafından
Kız bızımde banyo tuvalet bır.  O yüzden bu gece yarısı anca banyoya gırebılıyom. Bnm adam da uyumussa uyanmaz asla
tarafından
Ayyy zor valla napalm bende çıktıktan sonra biri girer anlar diye çok utanıyorum benimde bekar bir kaynım birde görümcem var Allah'tan ayrıyız şuan
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Ev de maasallah herkes toplanmis kayin kaynan ooo
(372 puan) tarafından
Ayn 2 kaynım var. Bırı 24 bırı 22 yasında
0 oy
tarafından
Kız kaynanan çok iyi allah razı olsun utanma kuzum oda anne gibidr
0 oy
tarafından

Gorduyse kim bilir neler düşünmüştür :D

0 oy
tarafından
Kiz ayni evin icindeymissin olur o kadarlik bosver
0 oy
tarafından

İnsan birlik oturunca çok zor oluyor ya ...

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Kaynana demiştir ki offff geline bakkk:D

(372 puan) tarafından
Demı ya havluyla fln
0 oy
(3,459 puan) tarafından
O yüzden birlik oturmak çok kötü bu yönden canım. Ebeveyn odası şart. Eskiden evlerde odanın köşesinde küçük Bi giderin olduğu kısım varmış su dökünüp yıkanırlarmış o bile çok gerekli bişey işte eskide kaldı. Bizim köyde her odada vardı

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 744 göst.
13 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 923 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 711 göst.
12 Mayıs 2021 Aile kategorisinde _!!!!!! (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Annelercicektir (34 puan) tarafından soruldu

404,471 soru

12,116,886 cevap

36,462 kullanıcı

...