Arkadaşlar doğuma giderken temizliğinizi nasıl yapıyosunuz.. normal doğum için soruyorum.. ben jiletle alıyorum her yerimi ama sancılar çıkarsa ya da suyum vs gelirse aynı yöntemle yapabilir miyim.. tecrübeli annelerden yardım istiyorum..
Canim yapamicak bisi yok evet zorlanirsin artik gobek oldugu icin ama ayna ve tras bicagiyla temizleyebilirsin kendini. He utanmam diosan esinde istekliyse ona da yaptirtabilirsin ama ben yaptiramam dogrusu. Ben agdayi daha saglikli buluorum.yinede alistigin duzende gitmen en iisi.
Bir günü otur doğuma yakın yap ağdanı rahat et. Jilet hergün yapmak istiyor hem rahatsızlık kaşıntı falan yapıyor hem de ertesi gün çıkıyor. Ağda en azından bir süre idare ediyor. Genital bölgeyi de plastik eldivenle yapabilirsin ağda yapamazsan ayna karşısında falan. Yine sen bilirsin tabii alamazsan da dert etme doğuma gideceksin sonuçta sağlıklı olmanız önemli kılına tüyüne bakmazlar zaten.
Bence en iyisi bi hafta önce ağdaya gitmen alışık olmadığın için biraz acır tabiki ama doğumdan sonra da rahat edersin hem temiz olunca içinde rahat eder sancı vs gelirse birde onu stres yapmazsın canim
Ayni durumu bende soruyorum kendime. Hep jilet kullanıyorum agdaya dayanamıyorum. Olur da aniden yakalanirsam naparim endişesinden dolayı 3 günde bir temizliyorum jiletle. Ayna ile kolay oluyor.
1,491,967 soru
24,379,000 cevap
348,580 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın