Bnde şimdi içtim annemle afiyet bal şeker olsun o kadarcık dan bieşy olmaz cnm azıcık keyif hakkımız manzarada harika afiyet olsun
Afiyet olsun manzarada benim seninkine benziyor biraz dağ başı kahve içilmez diyenleri de anlamıyorum hastalıklı filan değiliz ki ya sonuçta tadını çıkarmak gerek bunlar çok abartı bence 1 2 fincandan nolacak hatta günde 1 fincan faydalı diye duydum ben kendim türk kahvesi sevmedigim için normalde de hıc içmem çayı da sevmem oda günde 1 2 bardak en fazla. Hamilelere hasta muamelesi yapıyorlar resmen keyfine bak bacım ben abur cubur da yiyorum arada gazlı içecek de içiyorum abartmadan nadiren de olsa çayımı kahvemi içiyorum eziyet etme kendine
Eşimle hep böyle bir yerde yaşamanın hayalini kuruyoruz manzara harika güzel keyifler
Afiyet olsun canim ❤❤ insallah bi an once havalar isinir ya 2 ay oldum dogum yapali havalardan dolayi cikamadik hic iyice bunaldjm evde
Afyt olsn canm ben henuz yazligmzn sezonunu acmadim ramazanda gderm heryer yemyesl olmustr
Afiyet olsun bende yeni içtim baştan beride iceriiimm kahvesiz bir hayat pek düşünemiyorumm
Ooohh afiyet olsun bakalım hayat sana güzel valla maşallah tadını çıkar cnm
Ohh mis gibi havada miz gibi turk kahvesi
Yanliz manzaraaa supermiss kizz bizde gelekmii nolurrr ??? Afiyet bal seker olsun bende her gun 1 tane iciyorum bi zararini gormedim
1,493,557 soru
24,402,325 cevap
350,238 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın