Ya ben anlamıyorum bu kavga çıkarmak icinmi yapiyor esim sigara ictigimi biliyor ilklerde bilmiyordu sonrada yakaladı sordu iciyomusun icmiyomusun iciyosan soyle bisey demicem dedi bende iciyorum dedim hatta tamam ama fazla icme dedi yani biliyordu içtiğimi ki solüyomda iciyom diye ama hayla mal mal triplere giriyor gecende icerken yakaladı yine triplere girdi benimle kavga ettii yaa zaten biliyosun da izinde verdin neyin kavgasi bu. Geçende paket aldim cunku sigara bulamiyorum icmek istiyorum buda birakip gitmiyor bende paket aldım mutfak dolabin en altına koymuştum herzaman paket alirsm oraya koyarim hic oraya bakmayan insan bugun oraya bakmış paketi görmüş neyse baktim bu bana tripli bi hallerde bi degisik haller dedim hayırdır bu tripler ne ilk güldü sonra paketi uzatti al icersin falan scma sacma triplere girmeler ya biliyosun ictigimi ilk kez yakaliyormus gibi benimle neden kavga ediyorsun anlamiyorum zaten gunde 2 3 ten fazla icmiyorum. Bildigi halde benimle kavga ediyor napcmm ben yaa offf (
1,492,763 soru
24,390,934 cevap
349,295 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın