0 oy
644 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Öldüm diyebilirim 10 saat yol durup biraz dinlenmezsek arabanın içinde bir oğlum var durmuyor, bide hamileyim 7 aylık otur otur karnımda sertleşiyor belim ağrıyor mahvoldum keşke hiç gitmesek ama aileler orda Bayramda hiç gidemicez ağırlaştığım için keşke şimdide hiç gelmeseydik 

8 Cevaplar

0 oy
(1,357 puan) tarafından
Yolculuk nereye :) bi petrolde durun mola verin
tarafından
Adana :)
(887 puan) tarafından
Bize mi geliyon kiz :D bnde adanadayim ne kdr kaldi yol hazirlik yapim
tarafından
Yarım saat yolumuz kaldı :D ay ne güzel olur biliyor musun valla kuzum, eşim polis doğuda görev yapıyor orada oturuyoruz Şimdi memlekete geliyoruz
(887 puan) tarafından
Gel baci uyumayq niyetim yok zati

Misafir ol gel bana borekler acayim sana bak herkese açmam ha :)
tarafından
Sağol kız valla birgün buluşuruz inşallah :)
(887 puan) tarafından
Hadi insallah :)
(111 puan) tarafından
Adana için değer valla ses etme :D
-Reklam-
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Cok zor bir yolculuk olmuş senin için daha kaç saaatiniz kaldi
0 oy
tarafından
Hayırlı yolculuklar cnm bende uzun yol gitmiştim 7 aylık anam ağladı gidend kadar bazen aglayasim geliyordu bitmiyor diye ilk hamileliğim ama senin iki taneah kolaylık versin ya sağ selamet varirsinz inşallah cnm
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Kız mahfolaacan 7 aylık bu kdr uzun yol çıkmassydin onlar gelseydi ya çocukla karınla sana yazık ya.. bide dönüşü var bu yolun kendini heba ediyon.
tarafından
Mahvoldum zaten ama Bayramda gelemicez baya ağırlaşıyorum çünkü eşimde şimdi gidelim dedi bişey diyemedim
(1,517 puan) tarafından
Wllha deseydin kız eşine . Bn baya agirlastim bnm için çok tehlikeli onlar.gelsin diye wllha bn eşim 1 buçuk saatlik yolla gidilen yere akrabalar gidelim diyince 6 aylıkken asla dedim. Senden bebeğinden önemli değil sen çekiyorsun acılarını
0 oy
(847 puan) tarafından
Afedersin ben 1 saat oturmaya bile gelemiyorum 
0 oy
tarafından
Kiz Sümeyra senin kocada hiç anlayış yok mu bacım sana hamile halinle onca yol çektiriyor ne gerek var . Bayram olsun yani seneye gidersiniz yazık günah ya 
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Simdi varmişsndir cnm:)
0 oy
(122,609 puan) tarafından

Sumeyaaaaa ahahahhhhh :D

tarafından
Sevda o şom ağzını açtın :D seni dur seni yakalamayam ben
(122,609 puan) tarafından
Kac gun kalcan giizz ☺️☺️☺️☺️
tarafından
20 gün ama annemde de gidip kalacam hepsini kaynanamda kalmıcam :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 372 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,993 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 159 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,993 puan) tarafından soruldu

404,643 soru

12,121,651 cevap

36,476 kullanıcı

...