Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_7ace913c703c6e5275423ceb03e7b695, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bı kaynana derdide benden-Aile & Aşk
0 oy
383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,214 puan) tarafından
Oğlum bu 3 aydır yoğun bakımda erken doğdu bi türlü kendini toparliyamuyo asıl sorum şu oğlumun niyetine mevlüt okuttum her eve tavuk bulgur tuz dağıttım kaynanma verdm almadi başkasına ver dedi okdar ısrar etmeme rağmen istemedi sabah kahvaltısına çağırdım  altlı üstlü otryoruz bu arada gelmicem dedi dedm mevlüt War gel zaten herşeyi ayarlamissin gelmesemde olur dedi ama geldi tavuğu falan almadı yüzüme bile bakmadı zaten oğlum hastanede bide neler yapyo sizce napmaliyim bnmi haksizm kusmekte

13 Cevaplar

0 oy
(7,127 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yaa bırak gelmesse gelmesin o da kendini nimetten mi sayıyo insan biraz düşünceli olur bu kızın çocuğu orda ben napıyorum trip atmanın sürat yapmanın sırası mi diye sende ısrarcı olma demek ki kadının içinde yok düşüncesiz bencil
-Reklam-
0 oy
(3,465 puan) tarafından
Niye böyle yapiyorki
(3,465 puan) tarafından
Sende yap o da yapsın nedir yani o da fakir fukara sevindirsin illaki o da yapmak istiyor
(1,214 puan) tarafından
Yapsın karışan yokki ona
(3,465 puan) tarafından
Biraz alıngan heralde kaynanan sen mevlut yaptın kendi evladin için o niye karışmak istiyor ki bu kadar O da başkasına yardim etsin herkesin niyeti kabul olsun
(1,214 puan) tarafından
Aynen alıngan ama uğraşamam ki oğlum yoğun bakımda hasta bnm derdim bana yeter
(3,465 puan) tarafından
Haklisin canim yeri gelirse dersin anne sende al yine dağıtalım hepsinin sevabı ayrı falan dersin
0 oy
(747 puan) tarafından
Bırak küssün ne urasiyon zaten derdin var sinir  oluyorum kaynanalara 
0 oy
(13,624 puan) tarafından
Ona sormanı beklemiş yani akıl danışmanı neyi nasıl yapıyım ne dağıtalım vs vs bence sen haklısın ama yine de keşke ağız ucuyla danışsaydın sonra böyle huzur bozuyorlar işte İnşallah oğlun bu mübarek günde sağlığına ve sana kavuşur 
(1,214 puan) tarafından
Cnm danismazmiyim o dedi bukdar tavuk al falan zaten onun akrablarina dağıttım ben 25 kiloluk bulgur aldım dedi getir torbalara koyalım dedm anne 25 kiloyu 3 cu kata kadar cikartamam sen gel aşağıya çay demlerim doldururz ddm küstü
(13,624 puan) tarafından
Amannn küscek yer arıyomuş yaa bazen gerçekten anlamıyorum lohusa olan biziz ama onlar lohusaymış gibi davranıyorlar
0 oy
(290 puan) tarafından
Ruh hastasi senin derdin sana yeter bide durmus tripmi atiyor almazsa almasin canm bos ver allah karşısında sen duzgunluyunu yapmissin bunlar her yerde kendilerini belli ederler nede olsa kaynana
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Acaba ona danismadigln için mi tepki koyuyor yada birilerinden laf söz duyduysa oğlu hastanede daha çıkmadı mevlut okutuyo  ediyo.. alındığı se yi açık açık sor canım bunları düşünüp içini karartmaya gerek yok senin mevlut yapmaktaki amacını da açık açık anlat
0 oy
tarafından

Bir şey anladıysam Arap olayım 

Kaynana niye konuşmuyor senle ne oldu ki ?
0 oy
tarafından
canim insallah tez zamanda su mubarek gece hurmetine yavrun saglikli sihhatli evine gelsin benimkide dogdugunda 10 gun yatti zordur bilirim bu gece dua edelim insallah kaynana gelince umursama takma bile kafana benimki 10 gun yatti dedimya yogun bakimda oraya gelmedigi gibi evimede gormeye 57 gun sonra geldi simdi ben yuz vermiyorum onemli olan bebegin ve sensin hersey moralle olur ve kimsenin bozmasina izin verme
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Gecmis olsun ayrica Allah kabbul etsin cnm bebegin neden kuvozde 3 ay az bir sure degil cokmu kucuk dogdu
(1,214 puan) tarafından
7 aylık doğdu ilk bsta solunum sıkıntısı vardı smdide nöbet gecryo ve emme refleksi gelismedi
(1,508 puan) tarafından
Rabbim sifa versin insallh
0 oy
tarafından
Boş ver takma görmezden gel sen yinede sayginda kusur etme derim ben bişey kaybetmezsin inan bana 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Belli biseye kirilmis ama senin derdin sana yeter alttan alip gormezden gelmesi gerekiyodu bence bencillik etmis
0 oy
tarafından
Mevlutu falan planlarken ona sormadın etmedin diye bozulmuş belliki boşver takılma çok 
(1,214 puan) tarafından
Sordum cnm sormammi o işine nasıl gelirse öyle davranır
tarafından
Vardır elbet kafada kurduğu bir şey yada birinin doldursuna falan gelmiştir insanlar çok değişik çeşit çeşitler hepsilere ayrı ayrı uğraş dur :)
(1,214 puan) tarafından
Uğraşma gücüm kalmadı kj oğlum hastanede hergun hastanedeyim
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Rabbim hayuhay sağlıklı eylesin İnşallah evladını tez zamanda.Kaynanan nesne böyle yapmış ben onu anlamadım ki açıkçası.Sbeebini sormadın mı
(1,214 puan) tarafından
Küstüm çok zoruma gitti torununun hayır sadakasını geri çevirdi tesbih i bile almadı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 338 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 775 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu

413,870 soru

12,457,778 cevap

46,556 kullanıcı

Kategoriler

...